Komentara: 2
Pregleda: 5053
Foto

Klizališna sezona počinje u subotu, pokrivanje klizališta krajem 2018. godine

29.11.2017. u 12:23h
Izvor: Subotica.com
Sportisti, rekreativci i ljubitelji sporta na ledu od subote, 2. decembra, imaće priliku da koriste ledenu ploču na Gradskom klizalištu. Kako saznajemo radovi na pokrivanju klizališta treba da počnu krajem 2018. godine.
Klizališna sezona počinje u subotu, pokrivanje klizališta krajem 2018. godine

Gradsko klizalište jedan je sportskih objekata JKP "Stadion", koji tokom zimskih dana nudi hokejašima, klizačima, rekreativcima i sugrađanima mogućnost da uživaju u aktivnostima na ledu. Nova klizališna sezona počeće u subotu u 10 časova, a kao i prethodnih godina, posetioci će moći da se kližu radnim danima u dva termina, odnosno od 10 do 12 časova i od 18 do 20 časova, dok će vikendom Gradsko klizalište moći da posete u tri termina, od 10 do 12 časova, od 15 do 17 časova i od 18 do 20 časova.

Cena ulaznica je ostala nepromenjena i iznosiće 110 dinara za dva sata klizanja. Posetioci koji ne poseduju klizajke, moći će da ih iznajme po ceni od 200 dinara, dok će za uslugu oštrenja morati da izdvoje 100 dinara.

Klizališna sezona počinje u subotu, pokrivanje klizališta krajem 2018. godine

Pokrivanje klizališta počinje krajem 2018. godine?

Kada se pomene Gradsko klizalište mnogi ljubitelji klizanja i hokeja se zapitaju šta se dešava sa projektom zatvorenog klizališta koji se već duže vreme najavljuje. Umesto dosadašnja 2-3 meseca klizališna sezona mogla bi da se produži i na sedam meseci, što bi svakako unapredilo uslove za bavljenje sportovima kao što su hokej i klizanje.

- U našem četvorogodišnjem mandatu obećali smo građanima Subotice da će nam četiri glavna infrastrukturna projekta biti postavljanje novog balona na bazenu u Dudovoj šumi, stavljanje u funkciju reflektora na Gradskom stadionu, postavljanje nove atletske staze i pokrivanje klizališta. Prva dva projekata smo u kratkom roku realizovali, izgradnja atletske staze kreće na proleće, a početak pokrivanja klizališta po nekim projekcijama trebalo bi da bude krajem 2018. godine - rekao je Nemanja Simović, član Gradskog veća zaduženim za sport i omladinu - Vrlo nam je važno da ispunimo naša obećanja, zato se i držimo realnih rokova.

Izvor: Subotica.com
Postavljanje ledene ploče na Gradskom klizalištu Postavljanje ledene ploče na Gradskom klizalištu Postavljanje ledene ploče na Gradskom klizalištu Postavljanje ledene ploče na Gradskom klizalištu Postavljanje ledene ploče na Gradskom klizalištu Postavljanje ledene ploče na Gradskom klizalištu Postavljanje ledene ploče na Gradskom klizalištu Postavljanje ledene ploče na Gradskom klizalištu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 5053
Povezane teme

klizalište subotica

klizanje

gradsko klizalište

klizališna sezona

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.