Komentara: 1
Pregleda: 1803

"Kizur" domaćin 3. Festivala nauke

25.11.2021. u 11:29h
Izvor: Subotica.com
OŠ „Kizur Ištvan“ u petak će biti domaćin Festivaly nauke, trećeg po redu, koji će i ovoga puta okupiti veliki broj đaka, koji će budućim prvacima predstaviti zanimljivu stranu nauke.
"Kizur" domaćin 3. Festivala nauke

Kao i prethodnih godina, izuzev 2020. kada Festival nije održan zbog nepovoljne epidemiloške situacije, u fiskulturnoj sali škole okupiće se učenici i nastavnici koji će prezentovati ono što se uči u školi, u vezi sa društvenim i prirodnim naukama.

U planu je da se predstave školski predmeti, ali i sekcije koje se održavaju u okviru ove obrazovne ustanove, uz neizostavne zanimljive igre i demonstracije.

"Kizur" domaćin 3. Festivala nauke- Istraživaćemo i eksperimentisati, predstavićemo dramsku sekciju, ukazaćemo na snalaženje u saobraćaju, bavićemo se fizikom, hemijom i robotikom. Pripremili smo brojne zabavne sadržaje i aktivnosti. Pridružite nam se da zajedno slavimo nauku - poručuje direktor OŠ "Kizur Ištvan", Dejan Anđelović.

Festival počinje u 17 časova, a održava se u fiskulturnoj sali Škole (Ivana Zajca 9).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1803
Povezane teme

Škola Kizur Ištvan

OŠ Kizur Ištvan

festival nauke

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.