• Pregleda: 11306

Kilometarske gužve na Kelebiji

Zbog greške u informacionom sistemu sa mađarske strane graničnog prelaza Kelebija-Tompa, zastoj u međudržavnom teretnom saobraćaju bio je više od deset sati, što je uslovilo stvaranje kilometarske kolone.
Kilometarske gužve na Kelebiji

Kako saznajemo na licu mesta, kamioni stoje još od ponedeljka popodne, a saobraćaj je ponovo uspostavljen danas oko 13 časova, ali se odvijao prilično sporo. Zbog toga je formirana kolona sa više od stotinu kamiona duga oko četiri kilometra, koja se prostire skoro kroz celo naselje Kelebija.

Desna kolovozna traka je u potpunosti zakrčena kamionima, te se ostalim učesnicima u saobraćaju savetuje oprezna vožnja.

Kako prenosi mađarska agencija MTI, gužva je i u smeru prema Srbiji, te se na ulazak čeka više od četiri sata.  Mađarska policija preporučuje da se svi koji su u mogućnosti preusmere na druge granične prelaze, Bački Breg ili Horgoš.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
forest gamp Odgovori
To je zato sto ih je Ministar unutrasnjih poslova 'lepo' zamolio da budu ljubazni sa prevoznicima i da vise ne traze pare za dzeparac. ZAUZVRAT NJIMA PAO SISTEM.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.