Komentara: 0
Pregleda: 1272

Kik boks: Zlato za Milana Labusa na Prvenstvu Vojvodine

19.10.2020. u 14:11h
Izvor: Subotica.com
Kik boks klub "Top fighter" učestvovao je u subotu u Bečeju na Prvenstvu Vojvodine u kik boksu, disciplina ful-kontakt, za sve uzraste, na kojem je učestvovalo 80 takmičara.
Kik boks: Zlato za Milana Labusa na Prvenstvu Vojvodine

U pionirskom uzrastu Dominik Abraham, u kategoriji do 52 kg, i senior Milan Labus, u kategoriji do 81 kg, imali su svoje prve kik-boks mečeve.

- Abraham  je u finalu  dao sve od sebe, ali to nije bilo dovoljno za zlato. Pobedu je odneo takmičar iz Sente, te je mladi Dominik morao da se zadovolji srebrnom medaljom. S druge strane, Labus je imao više uspeha, te je postao prvak Vojvodine u B klasi - analizira trener Alen Heralić. - Milan je u finalu uspeo da uđe opušten u meč i od prve runde nametne protivniku iz Kikinde svoj tempo, što je rezultiralo pobedom na poene 3:0 i osvajanjem zlata.

Heralić je istakao da je zadovoljan nastupom takmičara-pionira, pogotovo što su obojici ovo prvi kik boks mečevi.

- Abraham se nije uspeo skroz opustiti, što je uticalo na ishod meča, ali kod početnika je to normalna pojava i vremenom borci kako stiču iskustvo, sigurnije i opuštenije ulaze u mečeve i lakše dolaze do pobede. To se pokazalo u slučaju Labusa koji se oslobodio treme i dao svoju maksimum, što je dovelo do pobede - dodaje Heralić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1272
Povezane teme

kik boks

kik boks klub top fighter

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.