Komentara: 1
Pregleda: 2516

Kik boks: Tri šampionske titule "Top fighter-a" na Prvenstvu Srbije u Novom Sadu

12.03.2024. u 08:04h
Izvor: Subotica.com
Takmičari Kik boks kluba "Top fighter" učestvovali su na Prvenstvu Srbije u K1 disciplini, koje se održalo proteklog vikenda (9-10. mart) u Novom Sadu. Učešće je uzelo 55 klubova sa 208 takmičara. Subotičani su nastupali sa četvoro takmičara, i osvojili tri zlatne i bronzanu medalju.
Kik boks: Tri šampionske titule "Top fighter-a" na Prvenstvu Srbije u Novom Sadu

Mlađi junior Aleksandar Tot u kategoriji do 48 kg, na ovom trurniru imao je prvi nastup na državnom prvenstvu i tom prilikom ostvario je dve pobede prekidom u polufinalu i finalu, postavši tako, zasluženo, prvak Srbije.

Stariji junior Martin Toldi u kategoriji do 63.5 kg nakon pobede prekidom u četvrtfinalu, voljom žreba boksovao je polufinale i gubi na poene od iskusnog reprezentativca Srbije, i osvaja bronzanu medalju.

Kik boks: Tri šampionske titule "Top fighter-a" na Prvenstvu Srbije u Novom SaduKik boks: Tri šampionske titule "Top fighter-a" na Prvenstvu Srbije u Novom SaduKik boks: Tri šampionske titule "Top fighter-a" na Prvenstvu Srbije u Novom SaduU seniorskoj konkurenciji, Milica Despotović u kategoriji do 52 kg, nakon predaje od strane protivnice u polufinalu, u finalu pobeđuje na poene i osvaja zlatnu medalju u B klasi. Takođe i Nikola Lončar u kategoriji do 75 kg nakon tri pobede na poene, postaje prvak Srbije i dobija pehar za najboljeg seniora B klase.

Kik boks: Tri šampionske titule "Top fighter-a" na Prvenstvu Srbije u Novom SaduTrener Alen Heralić zadovoljan je rezultatom svojih takmičara i ističe da je ovo do sada najbolji plasman kluba na državnom prvenstvu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 2516
Povezane teme

kik boks

kik boks klub top fighter

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.