Komentara: 2
Pregleda: 1919

Kik boks: Milica Despotović prvakinja Evrope u juniorskoj konkurenciji

03.09.2023. u 21:37h
Izvor: Subotica.com
Milica Despotović član KBL „Top Ffghter“ u dresu nacionalnog tima osvojila je zlato na Evropskom prvenstvu u kik boksu koje je održano u Turskoj od 25. avgusta do 3. septembra, gde se nadmetalo 1.584 takmičara iz 38 država u četiri tatami discipline i tri ringovne, u muškoj i ženskoj konkurenciji.
Kik boks: Milica Despotović prvakinja Evrope u juniorskoj konkurenciji

Na Evropskom prvenstvu reprezentacija Srbije je nastupala sa 26 takmičara sa mlađim i starijim juniorima u ringovnim disciplinama low kick i k1, koji su osvojili 7 zlatnih, 4 srebrne i 8 bronzanih medalja. Boje Srbije branili su i Subotičani Nikola Lončar i Milica Despotović, članovi KBK “Top fighter”.

Kik boks: Milica Despotović prvakinja Evrope u juniorskoj konkurencijiMilica je nastupala u disciplini low kick do 48 kg, a u četvrtfinalu reprezentativka Azerbejdžana, Akberova Jeyran predala joj je meč što je odvelo juniorku Srbije u polufinale gde je sa 3:0 pobedila Turkinju Ozyol Afra Ecrin. U finalnoj borbi sastala se sa Tekdal Ulku Seval, takođe iz Turske, i na kraju slavila sa 2:1 za zlatnu medalju i naslov prvaka Evrope.

Kik boks: Milica Despotović prvakinja Evrope u juniorskoj konkurencijiNikola se takmičio u disciplini k1 do 75 kg, ali je zaustavljen u četvrtfinalu od rivala iz Poljske.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 meseci i 2 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 1919

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.