Komentara: 1
Pregleda: 1730

Kik boks: Dve medalje Spartaka na Balkanskom prvenstvu u Jagodini

22.12.2020. u 10:33h
Izvor: Subotica.com
Kik boks: Dve medalje Spartaka na Balkanskom prvenstvu u Jagodini

Od 11. do 13. decembra Jagodina je bila domaćin Balkanskog prvenstva u kik boksu. Takmičari Spartaka su izborili dva finala, a na kraju morali su da se zadovolje srebrnim medaljama.

U kategoriji pionira Dunja Tonić je meč izgubila preglasavanjem od suparnice iz Bosne i Hercegovine, dok je senior Vlatko Vojnić Tunić poražen prekidom u drugoj rundi od Bobana Ilijeskog iz Severne Makedonije, inače višestrukog WAKO šampiona, i aktuelnog balkanskog vicešampiona u disciplini K1.

Po rečima Veselina Bunčića, trenera KBK "Spartak", ovo je najbolji klupski rezultat u poslednjih nekoliko godina.

Na ovom turniru učestvovali su kik bokseri iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Crne Gore, Bugarske i Moldavnije, sa oko 380 takmičara iz 60 klubova.

Srbija je osvojila ukupno 18 zlatnih, 30 srebrnih i 34 bronzane medalje, što je bilo dovoljno za 2. mesto, odmah iza reprezentacije Bugarske koja je turnir završila sa 21 zlatnom, 9 srebrnih i bronzanom medaljom, dok je treća bila Moldavija.

Ovo je bilo peto izdanje turnira, a organizator je bio KBK "Niš", uz podršku Kik boks saveza Srbije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1730
Povezane teme

kik boks klub spartak

kik boks

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.