Komentara: 0
Pregleda: 2654

Karikaturista Marko Somborac crta Subotičane na festivalu „Hrizantema“

30.10.2020. u 17:27h
Izvor: Subotica.com
Karikaturista Marko Somborac crta Subotičane na festivalu „Hrizantema“

U okviru Međunarodnog festivala fantazije i horor filma  „Hrizantema“ Subotičani će sutra imati priliku da se druže sa čuvenim karikaturistom Markom Somborcem a ujedno i da učestvuju u humanitarnoj akciji tokom koje će se prikupljati novac za nabavku maski, zaštitnih i dezifenkcionih sredstava za potrebe onih učenika i škola koji imaju teškoće da obezbede sredstva za zaštitu od zaraze virusom kovid 19.

Akcija će biti organizovana u subotu od 17 do 19:30 časova, u Art bioskopu “Aleksandar Lifka (Klub Orient). Posetioci će moći da uživaju u kantri muzici koju će na benžu i gitari izvoditi Goran Skrobonja i Teodora Skrobonja.  Marko Somborac će na licu mesta, za svakoga ko bude želeo da donira sredstva, nacrtati portret - karikaturu.

Slične akcije, koje organizuje Društvo za održivu budućnost – Koraci, već su održane u Beogradu, Požegi i Novom Sadu i tokom njih su prikupljena značajna sredstva.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2654

Povezane vesti

Povezano dešavanje

Povezane teme

hrizantema festival

festival fantazije i horora hrizantema

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.