Komentara: 2
Pregleda: 2746

Karatisti Enpija osvojili 10 medalja na dva turnira

29.02.2016. u 11:04h
Izvor: Subotica.com
Karate klub "Enpi" nastupio je za vikend na dva turnira sa kojih je doneo 10 medalja. Najuspešniji je bio Luka Pejušković koji je za dva dana osvojio tri medalje - po jednu zlatnu, srebrnu i bronzanu.
Karatisti Enpija osvojili 10 medalja na dva turnira

Na početku takmičarske sezone, Karate klub "Enpi" je učestvovao na revijalnom prijateljskom turniru "Novi Sad Open 2016" na kojem je nastupilo oko 600 takmičara iz 34 kluba iz cele Srbije. Ovom prilikom "Enpijevci" su osvojili tri zlatne, dve srebrne i jednu bronzanu medalju.

Najsjajnija odličja osvojili su Nemanja Belina (borbe pioniri), Stefan Ćeran (borbe pioniri) i Luka Pejušković (borbe seniori, 75 kg), srebrni su bili Luka Pejušković (seniori, apsolutna kategorija) i Nikola Uzelac (kate), dok je bronzan bio Ognjen Pokornić (kate).

Drugog dana vikenda takmičari subotičkog Enpija nastupili su na Banzai kupu u Rumuniji sa kojeg su se vratili sa četiri osvojenih medalja - po jedna zlatna i srebrna i dve bronzane. Ovaj turnir je bio u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo koje će se održati početkom aprila u Nemačkoj.

U konkurenciji senioira (+85) Vladan Grbić je osvojio zlato, juniorka Simona Ivković je bila srebrna, dok su bronzane medalje osvojili kadetkinja Sanja Grbić i senior Luka Pejušković

Sledećeg vikenda: Turnir u Baču

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 2746
Povezane teme

karate klub enpi

karate

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.