• Pregleda: 2327

Kanalizacija stiže u Dravsku ulicu

Kanalizacija stiže u Dravsku ulicu

Javno komunalno preduzeće “Vodovod i kanalizacija” nastavlja sa radovima na izgradnji kanalizacione mreže na lokacijama širom grada. Nakon što su juče krenuli radovi na rekonstrukciji kanalizacione mreže u ulici Albe Vidakovića, danas su otvoreni radovi na izgradnji kanalizacije u Dravskoj ulici.

Desetak domaćinstava u Dravskoj ulici, nakon dugogodišnjeg čekanja uskoro će imati mogućnost priključenja na gradsku kanalizacionu mrežu. Počeli su radovi na postavljanju PVC kanalizacionog voda dužine 100 metara, prečnika 200 milimetara. Radovi su vredni 400.000 dinara, a sredstva je obezbedilo preduzeće iz sopstvenih izvora.

Obilazeći radove, i najavljujući skoro iznošenje predloga zaduživanja za izgradnju gradskih kolektora, gradonačelnik Saša Vučinić je rekao da investicija u finansijskom smislu ne zaslužuje veliku pažnju, koliko služi kao znak svim javnim preduzećima da postoje ovakvi, kako se izrazio, “repovi” koji godinama čekaju na rešavanje.

Ovo je samo jedna u nizu investicija koje je prošle jeseni i ovog proleća pokrenulo javno komunalno preduzeće “Vodovod i kanalizacija”, a koje će biti finansirane iz sredstava kojim raspolaže ovo preduzeće.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.