• Pregleda: 2438

Kako poboljšati prodaju smeštajnih kapaciteta u okviru privatnog smeštaja na Paliću?

Na inicijativu preduzeća Park Palić u kongresnom centru Velika terasa, danas je organizova edukacija na temu „Poboljšanje prodaje smeštajnih kapaciteta u okviru privatnog smeštaja na Paliću“. Predavanje je vodio dr Miloš Ćuruvija, direktor firme “Futurizam” doo iz Novog Sada, koja se bavi konsaltingom u oblasti turizma.
Kako poboljšati prodaju smeštajnih kapaciteta u okviru privatnog smeštaja na Paliću?

Predavanju je prisustvovalo 25 predstavnika turističkih objekata sa Palića a cilj edukacije je bio, da zainteresuje ponuđače privatnog smeštaja, u smislu da je prodaja smeštajnih kapaciteta i promocija sopstvenog smeštaja veoma važna za dalje poslovanje.

Plan je da ovo bude prvo u nizu predavanja o načinima prodaje smeštajnih kapaciteta na Paiću.

U okviru prvog predavanja definisane su slabe strane ponuđača smeštaja, uz objašnjenja, na koji način je potrebno poslovati kako bi se ostvario uspeh i kako jedan ponuđač smeštaja da poveća svoju prodaju.

Na kraju predavanja ostavljeno je prostora za diskusiju, kako bi prisutni izneli svoje mišljenje i iskustva u prodaji smeštajnih kapaciteta i na taj način otvorili mogućnost i teme za nastavak edukacije na temu poboljšanja prodaje i privlačenja turista na turističku destinaciju Palić.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Pera Odgovori
Sva rešenja su smešna dok se fekalije iz Palića ne očiste i dok se nešto ne investira!
H2O Odgovori
Vrlo jednostavan odgovor na naslov dok je realizacija teza i iziskuje sistematski pristup problemu. Ocistiti jezero.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.