Komentara: 10
Pregleda: 5531

ОKUD "Mladost" raspustio i imenovao novi Upravni odbor

04.03.2014. u 12:07h
Zbog nedovoljnog angažovanja, nezainteresovanosti, neodgovornosti OKUD "Mladost" raspustilo je Upravni odbor i Predsednicu ovog društva i imenovala nove članove i rukovodeće
ОKUD "Mladost" raspustio i imenovao novi Upravni odbor

Sagledavajući situaciju materijalno-finansijskog stanja, angažovanje Upravnih organa i direktora na vraćanju otuđenih kulturnih dobara i opreme, Skupština OKUD "Mladost" je 20. februara konstatovala da se ništa nije uradilo.

Zbog nedovoljnog angažovanja, nezainteresovanosti, neodgovornosti Skupština je smenila Predsednicu Upravnog odbora i raspustila Upravni odbor, te na istoj sednici izabrala nove upravne organe. Za novog Predsednika U.O. izabran je Emir Sušić, a za mesto direktora je raspisan konkurs. Bez obzira na promene, sve sekcije i dalje nesmetano rade, stoji na kraju saopštenja  OKUD "Mladost".

Na osnovu odluke Upravnog odbora od 20.  februara 2014. OKUD "Mladost" raspisuje konkurs za radno mesto direktora Udruženja. Uslovi konkursa: VŠS ili VSS, Najmanje 3 godine radnog iskustva, Poželjno poznavanje rada kulturno umetničkog amaterizma, Kandidat uz biografiju treba da dostavi predlog plana rada KUD-a.

Zainteresovani kandidati molbe mogu poslati na adresu: OKUD "Mladost", Harambašićeva 4, 24000 Subotica. Konkurs je otvoren do 19. marta.

Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 10
Pregleda: 5531

Povezane vesti

Povezane teme

okud mladost

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.