Komentara: 1
Pregleda: 4021

Još jedna goleada ŽFK "Spartak"

23.09.2012. u 19:25h
U okviru 5. kola prve lige za žene fudbalerke ŽFK "Spartak" su dočekale ekipu ŽFK "Novi Bečej" i ispratile ih sa 13 golova. Posle deset pogodaka golubica u prvom poluvremenu malo ko je slutio da će se u nastavku biti postignuto tek tri gola, naravno sva tri, odnosno svih trinaest u mreži ŽFK "Novi Bečej" i tako je i ostalo do poslednjeg sudijskog zvižduka - pobeda od 13:0
Još jedna goleada ŽFK "Spartak"

S obzirom da su današnje Spartakove protivnice već u prvom poluvremenu rezultatski ozbiljno ugrožene, nastavak je najavljivao još golova, opušteniju igru i još egzibicija ali s obzirom da "golubice" čeka važno evropsko iskušenje, drugi deo je iskorišćen za uvežbavanje za narednog protivnika.

Utakmica je u drugom poluvremenu bila odigrana u malo slabijem intenzitetu, pre svega zbog velikog broja izmena (4 u domaćem timu). Da bi se ilustrovala nadmoć ŽFK "Spartak" napominjemo da je golmanka imala tek par kontakata sa loptom u nekim ne tako izglednim situacijama, dok sa druge strane sredinom drugog poluvremena posle 12 primljenih golova golmanka gostujuće ekipe je zamenjena i čast novobečejki branila je 5 godina mlađa golmanka (1995).

Ostaje da se čestita protivnicama na poštenoj borbi svih 90 minuta, na uloženom zalaganju iako je od samog starta bilo jasno ko će dominirati i na kraju se ispostavilo izuzetno efikasno pobediti.

Ovo je bila odlična uvertira za evropsku utakmicu koju ŽFK igra za protiv švedskog Geteborga na svom stadionu u sredu. Isprobane su neke tehničke i taktičke varijante kako bi se što bolje pripremili za ovaj okršaj šesnestine finala UEFA lige šampiona za žene.

Još jedna goleada ŽFK "Spartak"

Još jedna goleada ŽFK "Spartak"

Još jedna goleada ŽFK "Spartak"

Još jedna goleada ŽFK "Spartak"

Bilo je i onih koji su i pored besplatnog ulaza odlučili da gledaju utakmicu sa "sunčane" strane stadiona

Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4021
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.