Komentara: 0
Pregleda: 1509

Još 7 dana za prijavu na Social Impact Award takmičenje

17.04.2016. u 11:13h
Izvor: Subotica.com
Još 7 dana za prijavu na Social Impact Award takmičenje

Social Impact Award je takmičenje ideja studenata koji žele da naprave socijalnu ili ekološku promenu na konstruktivan način. Njihova misija je promovisanje znanja i prakse društvenog preduzetništva među studentima u Evropi.

Do zatvaranja konkursa Social Impact Award takmičenja ostalo je još samo 7 dana. Požuri, prijavi se, pokaži da možeš i postani društveni preduzetnik. Reši neki problem u svojoj okolini i #zaSIAj, osvoji tromesečni program inkubacije tokom koje ćeš usavršiti svoju ideju, a nakon toga možeš osvojiti i vredne nagrade – 1.500€ početnog kapitala, mentorsku podršku i put na međunarodnu konferenciju u Beču.

Nagrada je namenjena studentima koji žele da reše neki društveno-ekološki problem na inovativan način kroz projekte, inicijative ili organizacije. Ideje mogu da rešavaju probleme vezane za smanjivanje siromaštva, brigu o zdravlju, obrazovanje, ekologiju, energiju, informacione tehnologije, ljudska prava, društvenu jednakost i mnoge druge.

Sve detalje o uslovima i načinu apliciranja možete pronaći na sajtu organizatora, a ukoliko vam nedostaje ideja pogledajte i njihovu knjigu inspiracije. Prijave traju do 24. aprila, a dodatna pitanja možete postaviti putem mejla  kristina.marjanac@razlivaliste.org.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1509

Povezana vest

Povezane teme

preduzetništvo

subvencije za preduzetnike

omladinsko preduzetništvo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.