• Pregleda: 3224

JKP "Vodovod i kanalizacija": Prečistač nesmetano radi i vode ga stručni ljudi

U JKP "Vodovod i kanalizacija" demantovali su da prečistačem rukovode nestručna lica, te da ovaj pogon nije skroz bezbedan i u potpunosti operativan.
JKP "Vodovod i kanalizacija": Prečistač nesmetano radi i vode ga stručni ljudi

Javno komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija", iako nije direktno prozvano, oglasilo se juče povodom dan ranije izdatog saopštenja Gradskog odbora Demokratske stranke u kojem se tvrdi da postoje određeni problemi sa prečistačem, da ga vode nestručni ljudi, kao i da nije ništa urađeno po pitanju sanacije jezera Palić.

U kratkom saopštenju JKP "Vodovod i kanalizacija" tvrde da uređaj za prečišćavanje otpadnih voda grada Subotice radi punim kapacitetom i da u proteklom periodu nije bilo nikakvih havarija, a posebno naglašavaju da prečistačem upravlja obrazovan i kvalitetan stručni kadar, da su svi inženjeri završili državne fakultete i maksimalno stručno upravljaju ovim objektom.

U istom obraćanju javnosti iz rukovodstva ovog preduzeća istakli su da projekat ekološke sanacije jezera Palić nije u nadležnosti JKP “Vodovod i kanalizacija” Subotica, odnosno da oni nemaju veze sa time, kako je to DS u svom saopštenju napisao.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

7
Lalo Odgovori
"vode ga stručni ljudi" He he he he he he !!!!!!!
Ada Odgovori
Nije problem sa ljudima koji rade u precistacu i njihovoj strucnosti, problem je u tome sto se ne finansira resavanje pokvarenih masina za preciscavanje vode, pa jadan nas precistac radi sa 40% kapaciteta?? (lupila sam procenat)
Lako je tako okriviti inzenjere i tehnicare, dajte im sredstva, popravljene, ne smem ni spomenem nove masine, pa cete videti rezultate
upućeni Odgovori
Sva sreca pa se broj strucnjaka redovno povecava.Evo bas ovih dana zaposleno jos dva "strucnjaka"!Verovatno ovi sto su tako hvaljeni nisu bili dovoljni.Inace, pored direktora, pa zamenika dir., tehničkog direktora, naravno i njegovog zamenika, pa raznih referenata i menadžera, sve stručnjak do stručnjaka kako bi bilo moguće da Vodovod ne funkcioniše?
Adam Odgovori
Joj sto lazu......
jozo bubnjar Odgovori
@Ada
U pravu si... ali tamo stvarno "rade" "strucni" ljudi... cast izuzecima koje mozes nabrojati max. na pristima samo jedne ruke. btw. i to je, kao i vecina JKP-a, politicka "firmica" gde se strucan rad sankcionise i kaznjava a nerad i bahatost stimulise.
baco Odgovori
Rukovodstvo preduzeća nema veze sa deponijom vode koju oni prethodno treba da prečiste da bi se mogla piti, što smo svojim očima gledali.Stanje u svm komunalnim preduzećima je slično, jer umesto privrednika-domaćina, njima upravljaju jebivetri-punjači partijskih kasa.
Ada Odgovori
Pa ok, samo kazem da bi sve bolje funkcionisalo kada bi imali dobre i ispravne masine i precistace
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.