Komentara: 7
Pregleda: 3982

JKP "Vodovod i kanalizacija": Prečistač nesmetano radi i vode ga stručni ljudi

19.12.2014. u 09:13h
Izvor: Subotica.com
U JKP "Vodovod i kanalizacija" demantovali su da prečistačem rukovode nestručna lica, te da ovaj pogon nije skroz bezbedan i u potpunosti operativan.
JKP "Vodovod i kanalizacija": Prečistač nesmetano radi i vode ga stručni ljudi

Javno komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija", iako nije direktno prozvano, oglasilo se juče povodom dan ranije izdatog saopštenja Gradskog odbora Demokratske stranke u kojem se tvrdi da postoje određeni problemi sa prečistačem, da ga vode nestručni ljudi, kao i da nije ništa urađeno po pitanju sanacije jezera Palić.

U kratkom saopštenju JKP "Vodovod i kanalizacija" tvrde da uređaj za prečišćavanje otpadnih voda grada Subotice radi punim kapacitetom i da u proteklom periodu nije bilo nikakvih havarija, a posebno naglašavaju da prečistačem upravlja obrazovan i kvalitetan stručni kadar, da su svi inženjeri završili državne fakultete i maksimalno stručno upravljaju ovim objektom.

U istom obraćanju javnosti iz rukovodstva ovog preduzeća istakli su da projekat ekološke sanacije jezera Palić nije u nadležnosti JKP “Vodovod i kanalizacija” Subotica, odnosno da oni nemaju veze sa time, kako je to DS u svom saopštenju napisao.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 3982

Povezana vest

Povezane teme

jkp vodovod i kanalizacija

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija

prečistač

prečistač otpadnih voda

Demokratska stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.