Komentara: 4
Pregleda: 6497

JKP "Piroš Bicigli", saopštenje za javnost

24.12.2012. u 22:29h
Javno Komunalno Preduzeće “Piroš Bicigli” izdalo je danas saopštenje za javnost u kojem se navodi da će u slučaju, i samo onda, kada potražnja za krađom bicikala bude povećana, naručiti novih 150 bicikala, od kojih će 11% biti na električni a 10% na gasni pogon.
JKP "Piroš Bicigli", saopštenje za javnost

JKP “Piros Bicikli” pokušava da izađe u susret svim građanima moralne pripadnosti, time što će u slučaju povećane procentosti krađe dvotočkaša, od najjeftinijeg proizvođača tajvanskog mauntn bajka preko “Uran bike Mošorin, ekspozitura Subotica”, nabaviti 150 novih biciklova od kojih će 16 biti na baterije a 15 na butan koji će se moći puniti kući na utičnicu, odnosno na benzinskim pumpama u Subotici. Ostale bicikle će umesto akomulatora/kanistera imati dostupnu korpu u kojoj će korisnici “SuCvajgle – deluxe verzija” moći da nose svoje privatne stvari u razmeri 1m x 1m i do 2 kilograma. Sve preko toga je veoma kritično za bicigle.

Sve bicigle će imati u sebi ugrađen GPS čip za praćenje da, ukoliko se korisnik izgubi ili razbije sa iste, lakše tag-uje mesto i vreme na društvenim mrežama, a kako bi ga dežurna služba u što skorijem vremenskom intervalu obavestila da li je odobrila tag u njihovom javnom korisničkom albumu.

Što se tiče registracije korisnika, u službi JKP “Piroš Bicigli” svakim radnim danom od 05:00 do 05:31 časova, na šalterima je potrebno priložiti sledeće dokumente: izvod iz matične knjige rođenih, državljanstvo (ne starije od 2 meseca, s obzirom na situaciju u kojoj država menja ime) radnu knjižicu (evidencioni karton NSZ-a ukoliko je korisnik na istoj), potvrdu da je korisnik na evidenciji NSZ-a, ličnu kartu, pasoš, donatorsku karticu (ukoliko je korisnik zaveštao organe), sveže pecivo za šalterske službenice i po mogućnosti malo domaće ljute rakije da se zalije za dobar posao.

Korisnicima će na usluzi biti 2 stanice. Jedna je u centru grada, tačnije na 3. spratu narodnog pozorišta u izgradnji, dok će druga biti negde, još se tačno ne zna gde, o čemu će javnost biti naknadno obaveštena, kada JKP “Piroš Bicigli” prikupi dovoljan broj materijalnih sredstava u narednim godinama.
Sve informacije se mogu dobiti putem telefona na broj 024/885-31-76 ili putem pošte na adresu JKP “Piroš Bicigli” Trg Nenada Jove Cara bb sa naznakom za “Novi korisnik SuCvajgle”.

Napomena: Korisnici su osigurani samo u slučaju da se desi zemljotres ili erupcija vulkana. Za povrede tokom vožnje su sami odgovorni. Takođe, odgovornost snose i ako se desi kvar na prevoznom sredstvu. Dakle, ako Vam se polomi pedala, probuši guma ili crkne akomulator, troškove snosite sami.

Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 6497

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.