Komentara: 0
Pregleda: 3039

Jedanaest zlatnih medalja karatista Enpija na tri turnira

15.03.2016. u 09:45h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda Karate klub "Enpi" učestvovao je na tri prijateljska karate turnira - u Zvorniku, Brčkom i Feketiću, a tom prilikom osvojeno je ukupno medalja trinaest medalja, od kojih je čak jedanaest najsjajnijih.
Jedanaest zlatnih medalja karatista Enpija na tri turnira

Ovi turniri mnogima su poslužili da se provere pred tradicionalni 17. Super Enpi Kup koji se ovog vikenda održava u našem gradu, a najavljeno je učešće preko 1.500 takmičara iz Srbije, Makedonije, Bugarske, Slovačke, Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Austrije, Nemačke, Poljske, FBiH, Republike Srpske i mnogih drugih.

Na turniru "Zvornik open" u Republici Srpskoj održanom protekle subote, na kojem je nastupilo oko 200 takmičara iz Srbije, Republike Srpske i Federacije BiH, karatista Enpija Nemanja Belina osvojio je dve medalje.

Istog dana u Brčkom je održano Otvoreno prvenstvo Brčko distrikta. U konkurenciji preko 500 takmičara iz Srbije, Republike Srpske, Fedaracije BiH, Hrvatske i Rumunije karatisti Enpija osvojili su tri zlatne medalje -  Stefan Ćeran (kate i borbe), Dragoslav Jovičić (borbe).

U nedelju u Feketiću na tradicionalnom Njegoš kupu nastupilo je oko 200 takmičara iz Vojvodine, a uspešan vikend nastavili su Enpijevci sa šest zlatnih i dve bronzane medalje. Najsjajnija odličja osvojili su Nikola Uzelac (kate), Ognjen Pokornić (kate i borbe), Vojislav Vučetić (kate), Nemanja Belina (borbe + 40 i borbe apsolutna kategorija). Bronzani su bili Luka Stipić (borbe) i Vuk Ranitović (kate).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 3039
Povezane teme

karate klub enpi

super enpi kup

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.