Komentara: 8
Pregleda: 9921

Javni uvid plana uređenja užeg centra grada

20.08.2012. u 12:38h
Izvor: RTV Yueco
Javni uvid plana uređenja užeg centra grada

Od danas do 19. septembra građani mogu da obave javni uvid u Nacrt plana Generalne regulacije jedan, za zonu gradskog centra i užeg gradskog jezgra.Javni uvid može da se obavi radnim danima od 8-14 časova, u Gradskoj upravi Subotice, na adresi Trg Slobode 1.

Zainteresovana pravna i fizička lica mogu izvršiti uvid u Plan i dobiti informacije o Planu u Gradskoj upravi Subotice, u Službi za građevinarstvo, Stara gradska kuća, kancelarija br. 202-1.

Primedbe na planirana rešenja u toku javnog uvida, mogu se u pisanoj formi dostaviti Službi za građevinarstvo, Uslužni centar, šalter 14 ili 15. Javna sednica Komisije za planove održaće se 16. oktobra u 13 časova u zgradi Stare gradske kuće, u Plavoj sali.

Pravna i fizička lica mogu pred Komisijom za planove da obrazlože svoje primedbe koje su u pisanom obliku poslate tokom javnog uvida.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 9921
Povezane teme

Gradska uprava Subotica

generalni urbanistički plan

urbanistički projekat

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.