• Pregleda: 3509

Javni poziv poslodavcima za dodelu subvencija za nova radna mesta

Grad Subotica i Nacionalna služba za zapošljavanje raspisali su javni poziv poslodavcima za dodelu subvencija za otvaranje novih radnih mesta na teritoriji Grada.
Javni poziv poslodavcima za dodelu subvencija za nova radna mesta

Subvencija za otvaranje novih radnih mesta, u jednokratnom iznosu, odobrava se poslodavcima koji otvaraju radna mesta, radi zapošljavanja nezaposlenih lica prijavljenih na evidenciju Nacionalne službe za zapošljavanje na teritoriji Grada.

Visina subvencije iznosi 150 000 dinara po novootvorenom mestu, odnosno 160 000 po novootvorenom radnom mestu u proizvodnji.

Dodatak na subvenciju u visini od 20 000 dinara dodeljuje se poslodavcu koji zapošljava lice, koje pripada jednoj od kategorija teže zapošljivih nezaposlenih lica.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Filijali Subotica NSZ. Javni poziv će biti otvoren do 15. novembra, tj. do utroška sredstava.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Ivana Radinović

povezane teme

4
Mercedes Odgovori
A koliko ce mene poslodavac od toga platiti i koliko ce me meseci drzati da radim? Mislim za koliko meseci ce on ponovo moci ,,otvoriti,, novo radno mesto, da bi ponovo dobio lovu?
Brat 2 Odgovori
Ai ta novinarka sto je linkovao BRAT.....i ona se zaposlila u Radio Suboticu bez konkursa i javnosti i to uz pomoc Modesta Dulica koga je opljuvala u E-novinama. Bas je dosledna :-(
N1 Odgovori
Ovde opet lud nesto radi zbunjenom. Alo paraziti a sta bi sa 10000 evrica koje dobija (nazovi )strani investitor . Ovaj ko ovo uzme ima da mu presedne sto puta, osim da se uvali u dugove do beskraja nista drugo nemoze uraditi.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.