• Pregleda: 3916

Javna nabavka za Čordaški put

Javna nabavka za Čordaški put

Na osnovu naloga gradonačelnika, Direkcija za izgradnju grada ovih dana raspisaće javnu nabavku za izgradnju Čordaškog puta, u nastavku ulice Jovana Mikića, u dužini od oko hiljadu metara.

I za ostale ulice iz ovog programa, koji se finansira sredstvima Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine, a to su Ferenci Ibolje u Malom Radanovcu, Rumenačka u Radanovcu i Porečka u Keru, Direkcija očekuje da će nakon toga raspisan tender i da će radovi početi u decembru, ukoliko vremenski uslovi dozvole.

Ukupna vrednost investicije je oko 53 miliona dinara.

Izvor: Radio Subotica

povezane teme

15
Elvira Odgovori
Zivi bili pa videli!!
ha-ha Odgovori
Sad vec samo oko hiljadu metara asfalta,od prethodno obecanih 1800m,tako su i u nasoj ulici umesto obecanih 500m asfaltirali 300m,razlika je verovatno otisla u neciji mali dzep
Zoli Odgovori
"i da će radovi početi u decembru, ukoliko vremenski uslovi dozvole." :-/
Informatičar Odgovori
Super za stanare Ferenci Iboje a dobiće i građani cele subotice alternativni prolaz umesto da gnjave pored pijace nego da požure i malo turiraju ulicom Ferenci Iboje.

Plan prošlih 8 godina MZ Mali Radanovac je da se obezbedi za naselje asfaltiranje do kraja Samoborske i tako omoguće uslovi da se alterantivnim putem zaobiđe transport "kada se napravi proboj do puta za makovu" a dotle da se može pustiti autobus u naselje i tako pomoći ljudima koji idu do pola sata do prve stanice (sada malo kraće jer je pomerena trasa do kružnog toka iako nema redovnih zaštiženih stajališta nego samo ledina).

Verujem da će i pored povećanog tranzita kroz svoju ulicu stanovnici Ferenci Iboje biti sretni zbog asfalta (pa i onaj "važni građanin" koji je pre nepune dve godine kupio tamo plac sa blatnjavom ulicom te će povećati vrenost poseda).
Domorodac Odgovori
12.08.2011.
Danas je na Velikom Radanovcu otvorena novoasfaltirana Rumenačka ulica. Dužina asfalta je 750m a širina 4m. Radove je u celosti finansirao Fond za kapitalna ulaganja AP Vojvodine. Izvođač radova je Preduzeće Alpina, a podizvođač Komgrad. Vrednost radova je 6.936.080,14 dinara.
Zoli Odgovori
"i da će radovi početi u decembru, ukoliko vremenski uslovi dozvole." :-/
marijana Odgovori
.... pazi, pazi, promeneeeee - od kako su počeli vući za uši Olivera Dulića ne sme više Striko da daje poslove Voj-putu po drugarskoj osnovi već sada odjedared naglo raspisuje javne nabavke i tendere ko da je to sada izmišnjeno a do sada se molglo i bez toga, a ? Ko će odgovarati za prethodno dodeljenje poslove onih silnih asfaltiranja ulica pred izbore a bez ijedne raspisane javne nabavke ?!?!?!
mica Odgovori
Ovo pomeranje izvođenja radova po koji put?
Ako vremenski uslovi dozvole,to znači pomeranje do proleća.Ovo je priča za one koji nikad nisu prošli Čordaškim putem.
Već sada posle ovih kiša tamo su jezera od nekoliko metara dužine, a po celoj širini puta, da ne možeš proći kolima a peške da se i ne govori.
Znam da za javnu nabavku treba malo vremena,molim Vas ako je obećano za NOVEMBAR
nosub Odgovori
@Domorodac, treba da su sretni i zahvalni stanovnici Rumenacke ulice, svake godine novi asfalt:))
Andrea Odgovori
i da se podsetimo, ovo je ulica Ferenci Ibolje
Elvira Odgovori
@ Informaricar ,, Verujem da će i pored povećanog tranzita kroz svoju ulicu stanovnici Ferenci Iboje biti sretni zbog asfalta (pa i onaj "važni građanin" koji je pre nepune dve godine kupio tamo plac sa blatnjavom ulicom te će povećati vrenost poseda)." A molim vas koji je to onaj vazni gradjanin da i mi to znamo?!
karlo Odgovori
Gde nam se direktor direkcije za izgradnju grada sakrio? Od kada nagazise Dulica nema vise ni od korova Kovac Strike! *** cenzurisano ***
Aleksandar Odgovori
@informatičar
Ko je to važan molim te jer ne videh ga u blatu, snegu i prašini a još manje na ovim našim okupljanjima. Kad tako napišeš neko misli da je zbog njega to urađeno a mi koji tu živimo ne znamo za taj plac :)
Zasmejavaš nas namerno ili si samo čuo pa širiš trač?
spartak Odgovori
Zamislite da su obecali 1800 metera a sad vec samo oko 1000 metara , kako ce neko dobro proci , od svake ulice se skrese 200 , 300 metara i evo nekom blize vatre cela ulica . To je nas sistem , urade nesto malo pa se vi radujte a mi imamo sto staviti u dzep .Svaka vam cast gospodine DULICU , ako ovako nastavite necete dugo , narodu je dosta silnih obecanja ...
Tibor Odgovori
Da da biće asfaltiranje u decembru,ali to još nisu rekli u kojoj godini!čisto neverovatno da toliko vremena treba da prodje da bi asfaltirali 1km!*** cenzurisano ***
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.