Komentara: 10
Pregleda: 7857

Izvršena primopredaja kasarne "Kosta Nađ"

16.11.2015. u 14:09h
Izvor: Subotica.com
Izvršena primopredaja kasarne "Kosta Nađ"

Na osnovu Ugovora o kupoprodaji nepokretnosti, zaključenog između Republike Srbije – Republičke direkcije za imovinu Republike Srbije i Grada Subotice, Komisija Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i Komisija Grada Subotice izvršile su, u četvrtak, 12. novembra 2015. godine, primopredaju predmetne nepokretnosti i pri tome sačinile Zapisnik o primopredaji nepokretnosti vojnog kompleksa „Kosta Nađ“, u Subotici.

Predmet primopredaje je nepokretnost u javnoj svojini Republike Srbije, koju koristi Ministarstvo odbrane i to: vojni kompleks „Kosta Nađ“, po nameni kasarna u Subotici, koji čini 36 objekata ukupne površine 17.573,09 kvadratnih metara, i zemljište ukupne površine osam hektara, 95 ari i 83 kvadratna metra.

Članovi Komisije Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i Komisija Grada Subotice međusobno su saglasni da se sa 12. novembrom 2015. godine i ovim Zapisnikom umesto dosadašnjeg korisnika u posed uvede novi korisnik, bez ikakvih tereta, koji preuzima sva prava i obaveze kao budući vlasnik nepokretnosti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 7857

Povezane vesti

Povezane teme

kasarna

kasarna Subotica

kasarna Kosta Nađ

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.