• Pregleda: 3855

Izveštaj iz porodilišta Opšte Bolnice u Subotici

Izveštaj iz porodilišta Opšte Bolnice u Subotici

Ima li nešto bolje nego početi novu kalendarsku nedelju sa lepim vestima o dešavanjima u našem gradu? Za ove vesti su od nedavno zaduženi naši prijatelji iz subotičke Opšte bolnice koji nam na nedeljnom nivou šalju informacije iz najveselijeg dela subotičke Bolnice - porodilišta.

Prema njihovim zvaničnim podacima u periodu od 6. do 13. avgusta 2012. godine svet je postao bogatiji za 23 bebe od kojih je 14 dečaka i 9 devojčica.

Uredništvo sajta od srca čestita roditeljima uz želje za što bezbrižnije detinjstvo, da ih služi dobro zdravlje i budu okruženi ljubavlju najbližih.

Izvor: Opšta Bolnica

povezane teme

8
Slađana Odgovori
Svaka čast za vest! Čestitam roditeljima!
Nena Odgovori
Postoji li statistika na godišnjem nivou, koliko je beba rodjeno u 2012. godini?
Tako je!!! Odgovori
Dajte što više lepih vesti svaki dan!!!
kerski deran Odgovori
nego, ovo bi bilo zanimljivo sa nečim uporediti, ali u svakom slučaju je lepo čuti i poneku lepu vest... nevezanu za politiku ...
realista Odgovori
Umesto cestitiki,bolje je roditeljima reci "Srecno!"
DC Odgovori
@Nena,
ima na sajtu Zavoda za javno zdravlje objedinjeno za Suboticu i vanbolničko porodilište u Bačkoj Topoli, za prvih 5 meseci ove godine bilo je 613 porođaja, dok je u istom periodu prošle godine bilo 576. Znači ove godine smo bolji... :)
Nena Odgovori
Bravo za roditelje, sve čestitke! Bar da svake godine obaramo rekorde u ovakvim disciplinama! Bebicama sve najlbolje.. A vama hvala za informaciju :)
Боки Odgovori
Да ли је рођено неко дете или се у овом граду рађају искључиво бебе?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.