• Pregleda: 3494

Izveštaj iz porodilišta Opšte Bolnice u Subotici

Izveštaj iz porodilišta Opšte Bolnice u Subotici

Danas smo ostvarili medijsku saradnju sa Opštom Bolnicom u Subotici i obezbedili uz pomoć njihovog odeljenja za odnose sa javnošću nedeljne izveštaje između ostalih informacija i o broju novorođenčadi u njihovoj zdravstvenoj instituciji i time zasigurno obradujemo sugrađane sa informacijama iz porodilišta i odeljenja pedijatrije.

Što se tiče novih sugrađana od prošle nedelje, situacija je sledeća: u periodu od 30.07.  do  06.08.2012. godine u Opštoj Bolnici u Subotici rođeno je 10 dečaka i 13 devojčica.

Uredništvo sajta od srca čestita roditeljima uz želje za što bezbrižnije detinjstvo, da ih služi dobro zdravlje i budu okruženi ljubavlju najbližih.

Izvor: Opšta Bolnica

povezane teme

1
Suboticanin! Odgovori
Drago mi je sto sam u knjigi utisaka (http://www.subotica.com/knjiga-utisaka-posetilaca.html) napisao ovo, i eto doslo i ova novost, drago mi je hvala :)
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.