Komentara: 0
Pregleda: 4192
Foto

Izuzetan nastup Budapest Klezmer benda u Sinagogi

11.03.2016. u 12:13h > 17:01
Izvor: Subotičke novine
Izuzetan nastup Budapest Klezmer benda u Sinagogi

U subotičkoj Sinagogi u sredu održan je nastup budimpeštanskog Klezmer benda, a tim veličanstvenim događajem, kako je rekao Robert Sabadoš, predsednik jevrejske opštine Subotica, obeležen je završetak predsedavanja Mađarske međunarodnom organizacijom IHRA (International Holocaust Remembrance Alliance).

Izuzetan nastup Budapest Klezmer benda u Sinagogi

Predsedavanje organizacijom IHRA preuzima Rumunija, čiji je ambasador u Srbiji prisustvovao značajnom kulturnom događaju u Subotici, zajedno sa predstavnicima američke i izraelske ambasade u Beogradu. Među gostima bili su predsednik pokrajinske vlade Ištvan Pastor i gradonačelnik Subotice Jene Maglai.

Koncertu su prisustvovali samo gosti sa pozivnicom i predstavnici medija, koje je predsednik Jevrejske opštine Robert Sabadoš sa izuzetnim uvažavanjem pozivao na sve važne manifestacije i događaje.

Izvor: Subotičke novine
Svečanost u Sinagogi - koncert grupe: Budapest Klezmer Band Svečanost u Sinagogi - koncert grupe: Budapest Klezmer Band Svečanost u Sinagogi - koncert grupe: Budapest Klezmer Band Svečanost u Sinagogi - koncert grupe: Budapest Klezmer Band Svečanost u Sinagogi - koncert grupe: Budapest Klezmer Band Svečanost u Sinagogi - koncert grupe: Budapest Klezmer Band Svečanost u Sinagogi - koncert grupe: Budapest Klezmer Band Svečanost u Sinagogi - koncert grupe: Budapest Klezmer Band
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 4192
Povezane teme

sinagoga

subotička sinagoga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.