• Pregleda: 8971

Izmene u saobraćanju gradskih i prigradskih linija za nedelju

U nedelju, 14. avgusta, zbog zatvaranja ulica Matije Gupca, Matka Vukovića, Trga žrtava fašizma, Petefi Šandora i Sečenji Ištvana, doći će do izmena na trasama gradskog i prigradskog saobraćaja.
Izmene u saobraćanju gradskih i prigradskih linija za nedelju

Zbog obeležavanja "Dužijance", u katedrali Svete Terezije Avilske, autobusko stajalište "Lifka" će biti zatvoreno to jest neće biti u upotrebi u periodu od 9 časova do 13,30 časova odnosno do prolaska povorke do Trga slobode.

U navedenom periodu autobusi će saobraćati sledećim trasama:

Linija 1a - od Preradovićeve ulice će produžiti pravo u Zagrebačku ulicu odakle nastavlja ulicom Maksima Gorkog i Senćanskim putem odakle se vraća na redovnu trasu. Stajališta "Jadran", "Higijenski zavod", "Arsenija Čarnojevića" kao i stajalište "Sinagoga" neće biti u upotrebi. Autobusi će umesto zatvorenih stajališta koristiti stajališta "Patria", "Pošta", "Tehnička škola".

Linije 2a, 4a kao i 8a će saobraćati do/od Međumesne autobuske stanice.

Linije 3 i 6 će saobraćati Zagrebačkom ulicom odakle će se vratiti na uobičajenu trasu linije 3 odnosno linije 6. Kako se navodi od 9 do 13 časova neće biti u upotrebi stajalište "Matija Gubec", a umesto njega putnicima će na raspolaganju biti stajalište "Tehnička škola".

Prigradske linije za Bajmok i Tavankut će umesto stajališta "Lifka" stajati na stajalištu gradskog saobraćaja  "Sarvaš".

Po završetku obeležavanja "Dužijance" (posle 13 časova) autobusi će saobraćati uobičajenim trasama.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.