Komentara: 25
Pregleda: 6129

Izmene u saobraćaju povodom obeležavanja Slave grada

12.06.2013. u 17:30h
Izvor: RTV Yueco
Sutra (četvrtak) će zbog obeležavanja Slave grada u periodu od 10 do 12 i 30 časova doći do zatvaranja za saobraćaj ulica Đure Đakovića i Zmaj Jovine i tom prilikmo doći će do izmene u trasama linija 1/1a i 2.
Izmene u saobraćaju povodom obeležavanja Slave grada

U ovom periodu neće biti u upotrebi stajališta "Jadran", "Higijenski zavod", "Crnojevićeva" i "Mlečna pijaca". Autobusi na  iniji 1/1a će u navedenom periodu saobraćati redovnom trasom do Patrije, a zatim će skrenuti levo prema stajalištu "Lifka". Autobusi će koristiti stajališta "Pošta", "Matija Gubec" i "Lifka". Od Lifke autobusi će saobraćati uobičajenom trasom prema Kelebiji.

Na liniji 2 autobusi će takođe od stajališta "Mešc" skretati levo prema stajalištu "Pošta" i "Lifka " dok će od Lifke ići trasom linije 1 do stajališta "Sadecki" odnosno do ulice Braće Majer odakle će se vratiti na trasu linije 2 prema Srpskom Šoru.

Po otvaranju ulica Đure Đakovića i Zmaj Jovine autobusi na liniji 1/1A i 2 vraćaju se na uobičajene trase.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 25
Pregleda: 6129

Povezana vest

Povezane teme

slava grada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.