Komentara: 9
Pregleda: 3082

Izmene programa poslovanja Direkcije za izgradnju

28.05.2014. u 19:22h
Izvor: Radio Subotica
Gradsko veće proslediće Skupštini grada na saglasnost izmene programa poslovanja Javnog preduzeća "Direkcije za izgradnju grada Subotice" za ovu godinu. Rebalansom gradskog budžeta za ovu godinu predvidjeno je da Direkciji bude odobreno oko 110 miliona dinara dodatnih sredstava u odnosu na ranije usvojeni budžet.
Izmene programa poslovanja Direkcije za izgradnju

Predložene su izmene u delu politike zarada i zapošljavanja zbog promene u organizacionoj strukturi preduzeća, zatim svih finansijskih pokazatelja zbog usaglašavanja sa izmenama i dopunama Odluke o budžetu Grada, budžeta kapitalnih ulaganja kao i plana sredstava za nabavku dobara, usluga i radova.

Za kapitalna ulaganja, odnosno investicije ukupno je planirano 413 i po miliona dinara, i to za razvojne programe skoro 412 miliona i za funkcionisanje preduzeća milion i 776 hiljada dinara. Najveći deo ovih sredstava će biti usmeren za izgradnju i rekonstrukciju putne infrastrukture sa vertikalnom i horizontalnom signalizacijom, nabavku građevinskog zemljišta, projektovanje i izgradnju rasvete na Gradskom stadionu, zamenu autobuskih stajališta, uređenje prostora pored Otvorenog univerziteta i dve akcije čišćenja kabastog otpada.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 3082
Povezane teme

Direkcija za izgradnju grada Subotice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.