• Pregleda: 2835

Izmene programa poslovanja Direkcije za izgradnju

Gradsko veće proslediće Skupštini grada na saglasnost izmene programa poslovanja Javnog preduzeća "Direkcije za izgradnju grada Subotice" za ovu godinu. Rebalansom gradskog budžeta za ovu godinu predvidjeno je da Direkciji bude odobreno oko 110 miliona dinara dodatnih sredstava u odnosu na ranije usvojeni budžet.
Izmene programa poslovanja Direkcije za izgradnju

Predložene su izmene u delu politike zarada i zapošljavanja zbog promene u organizacionoj strukturi preduzeća, zatim svih finansijskih pokazatelja zbog usaglašavanja sa izmenama i dopunama Odluke o budžetu Grada, budžeta kapitalnih ulaganja kao i plana sredstava za nabavku dobara, usluga i radova.

Za kapitalna ulaganja, odnosno investicije ukupno je planirano 413 i po miliona dinara, i to za razvojne programe skoro 412 miliona i za funkcionisanje preduzeća milion i 776 hiljada dinara. Najveći deo ovih sredstava će biti usmeren za izgradnju i rekonstrukciju putne infrastrukture sa vertikalnom i horizontalnom signalizacijom, nabavku građevinskog zemljišta, projektovanje i izgradnju rasvete na Gradskom stadionu, zamenu autobuskih stajališta, uređenje prostora pored Otvorenog univerziteta i dve akcije čišćenja kabastog otpada.

Izvor: Radio Subotica

povezane teme

9
Always Ultra Odgovori
Od reci do dela bice predugacak put. Mozda beskrajno dugacak !
Pera Odgovori
Nadamo se da će svi bivči direktori,partijci i lelemudaroši da se skinu sa leđa građana Subotice:Strikani,Mikani,Blajovci ecc...
exsex Odgovori
A sta vam treba grdjevinsko zemljiste? Pa nem a dosta zapocetih objekata, trebalo bi zavrsit zapocete.
Tako je Odgovori
Najveci deo ovih sredstava , kao i uvek , bice usmeren na licne dohotke "" zaposlenih"". A na stvarne potrebe gradjana, koje inace godinama manipulisu i diskriminisu , prodavajuci im maglu , sta preostane ....
nora Odgovori
sta ce biti sa pozoristem ???
nora Odgovori
sta rade u Park Palicu ??? sta je njihova uloga u celoj prici subotickoj ???
sin Odgovori
"Predložene su izmene u delu politike zarada i zapošljavanja".Koliko novo zaposlenih koji su primljeni po raspisanom konkursu za zapošljavanje u bar jednm javnom glasilu?Ili je ponovo popuna nepostojećih radnih mesta po partijskoj osnovi.
Milan024 Odgovori
.....ccc, pa sada Vi gradjani Subotice, trcite, i uredno placajte, porez na imovinu i zemljište, ccc...!!!!
ffilozoff Odgovori
DNO-DNA
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.