Komentara: 0
Pregleda: 2581

Izložba dečijih radova u organizaciji SUBNOR-a

09.10.2014. u 17:16h
Izvor: RTV Yueco
U vestibilu Gradske kuće održana je izložba dečijih radova Subotičkih osnovnoškolaca na temu grada. Izložbu je kao i svake godine organizovao SUBNOR sa ciljem da deca pokažu ljubav prema svom gradu i prema narodu koji ovde živi. Osnovni moto ove izložbe jeste da se deca, koja su budućnost ovoga grada, uz pomoć predstavnika SUBNOR-a, upoznaju sa istorijom grada. Osim likovnih radova, deca su slala i svoje literarne radove, a najbolji od njih su pročitani prisutnima.
Izložba dečijih radova u organizaciji SUBNOR-a

Dvanaest subotičkih škola učestvovalo je u likovnom i letararnom konkursu na kom su deca imala zadatak da naslikaju, ili napišu nešto u vezi sa svojim gradom. Ono što je decu najviše inspirisalo bila je Gradska kuća, biblioteka, zgrada Likovnog susreta, kao i druge prepoznatljive građevine u Subotici. Od dvestotine likovnih radova, koliko ih je pristiglo, izloženo je 65 najboljih, a prijavljeno je ukupno i 40 literarnih radova.

Ovu inicijativu SUBNOR-a, koja se organizuje povodom sutrašnjeg dana, a to je godišnjica oslobođenja Subotice, upodržava i lokalna samouprava.

Komisija će najbolje radove oceniti, a najbolji će biti nagrađeni 22. decembra, kada predstavnici SUBNOR-a obeležavaju Dan jugoslovenske narodne armije.

Izložba dečijih radova u organizaciji SUBNOR-a

Izvor: RTV Yueco
Izložba dečijih radova povodom obeležavanja Dana oslobođenja Subotice Izložba dečijih radova povodom obeležavanja Dana oslobođenja Subotice Izložba dečijih radova povodom obeležavanja Dana oslobođenja Subotice Izložba dečijih radova povodom obeležavanja Dana oslobođenja Subotice Izložba dečijih radova povodom obeležavanja Dana oslobođenja Subotice Izložba dečijih radova povodom obeležavanja Dana oslobođenja Subotice Izložba dečijih radova povodom obeležavanja Dana oslobođenja Subotice Izložba dečijih radova povodom obeležavanja Dana oslobođenja Subotice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2581
Povezane teme

izložba likovnih radova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.