• Pregleda: 7740

Ivanišević sa predstavnicima nemačke fondacije u Kolevki

Ivanišević sa predstavnicima nemačke fondacije u Kolevki

Državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, dr Nenad Ivanišević, i predstavnici Fondacije ,,Csilla von Boeselager Stiftung Osteuropahilfe e. V“ iz Nemačke, obišli su danas Dom za decu ometenu u razvoju ,,Kolevka“ u Subotici.

Ivanišević je predstavio potrebe ustanove i zahvalio se budućim donatorima na njihovoj želji da pomognu. Državni sekretar je istakao da je ova saradnja u oblasti socijalne zaštite još jedan primer dobrih odnosa Srbije i Nemačke.

Predstavnici Fondacije ,,Csilla von Boeselager Stiftung Osteuropahilfe e. V“ izrazili su zadovoljstvo što će finansijski podržati Dom ,,Kolevka“ jer je to, kako su naveli, pre svega human čin.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

9
NS Odgovori
I naravno dzej
Овца за шишање Odgovori
Џаболебарош и прелетач а хуманиста! Како то?!
rax Odgovori
ja mislim da je ovaj dom jedna velika masina za pranje para, ovog doma se svi sete. do sada bi trebao da bude najsavremeniji u evropi, koliko se donacija i para sa svih strana sliva u ovaj dom. ovo je dom gde zavrsava 90% donacija, ovo je dom ispred kojeg se slikaju svi politicari iz svih mogucih stranaka, ovo je dom bez dna, predpostavljam da deca malo profitiraju od svega ovoga.
Danko Odgovori
Eh kada bi ovaj lik odleprsao...
%! Odgovori
..kakav doktor, takva i drzava..
geostrateg Odgovori
Smenite Kozomoru !
ffilozoff Odgovori
@geosrateg,ko je kozanostra?
sirotinja Odgovori
@Овца за шишање
Ja ipak mislim da on nije preletač. I dalje je u DS-u,ostao je dosledan svojoj politici. Možda je čovek malo više fleksibilan pa se lako prilagođava svakoj situaciji.
blablabla Odgovori
@ rax apsolutno se slazem sa Vama, javna tajna je da ustanove poput bolnice, doma za decu i sl. sluze kao idealna maska za pranje novca a sve pod okriljem raznih donacija, da je verovati natpisima o donacijama nama bi bolnice i domovi za decu i stare licili na svemirske brodove, ali to nije slucaj, na svemirske brodove, za sada, lice samo kuce i vikendice raznih direktorcica i njihovih privezaka tj. zamenika.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.