Komentara: 1
Pregleda: 5271
Foto

Ivanišević nastavio obilazak privrednika koji su konkurisali za podsticaje, danas posetio porodičnu firmu za proizvodnju sportske opreme

02.09.2021. u 16:13h
Izvor: Subotica.com
Pokrajinski sekretar, Nenad Ivanišević, nastavio je, kako je i obećao prilikom potpisivanja ugovora sa korisnicima subvencija, da obilazi firme i preduzetnike kako bi se iz prve ruke upoznao sa delovanjem istih i na koji način se troše dodeljena sredstva. Ovom prilikom posetio je firmu "Unit sport".
Ivanišević nastavio obilazak privrednika koji su konkurisali za podsticaje, danas posetio porodičnu firmu za proizvodnju sportske opreme

"Unit sport", porodična firma koja je bavi proizvodnjom sportske opreme, konkurisala je i dobila sredstva u iznosu od 2,2 miliona dinara iz budžeta Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam koji je namenjen podršci privrednicima i unapređenju poslovanja, a koja je iskoristila da zaposlili još 5 radnika i nabavi neophodan repromaterijal.

Ivanišević nastavio obilazak privrednika koji su konkurisali za podsticaje, danas posetio porodičnu firmu za proizvodnju sportske opreme

- Podržavamo politiku da se motivišu mladi da ostanu u ovoj državi, da se bave preduzetništvom, kao i mi, što ćemo sugerisati i našoj deci. Naša firma bavi se proizvodnjom sportske opreme i imamo ozbiljne reference kako u Srbiji tako i regionu. Imamo odličnu saradnju sa Politehničkom i Hemijsko-tehnološkom školom gde pronalazimo mlade radnike i osposobljavamo ih za rad, što kroz dualno obrazovanje, što kroz zaposlenje po završetku školovanja - rekao je Saša Šaranović, vlasnik firme "Unit sport". - Planiramo da se dalje razvijamo, da ulažemo u ljude i savremenu opremu, održimo i proširimo prisutvo na tržištu.

Nakon obilaska proizvodnog pogona i radnih prostorija Ivanišević je zaključio da ova firma koja koristi napredne tehnologije, proizvodi kvalitetnije artikle i od nekih mnogo  poznatijih brendova.

Ivanišević nastavio obilazak privrednika koji su konkurisali za podsticaje, danas posetio porodičnu firmu za proizvodnju sportske opreme- Ovo je odličan primer porodične firme. Posebno mi je drago što sam se uverio gde god sam do sada u Subotici obišao korisnike da su sredstva utrošena na pravi način, što nam daje mogućnost da i na narednom konkursu što veći broj privrednika, ne samo subotičkih firmil, ali svakako njih. -  CIlj pokrajinske vlade je očuvanje radnih mesta. Na osnovu konkursa koji je završen, mi smo sačuvali nekih 4.500 radnih mesta, planira se otvaranje novih 500 i to će i dalje biti politika mog sekretarija i Vlade Vojvodine, da što efikasnije plasiramo sredstva. Nakon rebalansa Pokrajinskog budžeta očekujemo značajna sredstva za podršku privredi, pogotovo ženskom preduzetništvu.

Izvor: Subotica.com
Pokrajinski sekretar Ivanišević u poseti firmi "Unit sport" Pokrajinski sekretar Ivanišević u poseti firmi "Unit sport" Pokrajinski sekretar Ivanišević u poseti firmi "Unit sport" Pokrajinski sekretar Ivanišević u poseti firmi "Unit sport" Pokrajinski sekretar Ivanišević u poseti firmi "Unit sport" Pokrajinski sekretar Ivanišević u poseti firmi "Unit sport" Pokrajinski sekretar Ivanišević u poseti firmi "Unit sport" Pokrajinski sekretar Ivanišević u poseti firmi "Unit sport"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 5271
Povezane teme

Nenad Ivanišević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.