• Pregleda: 1404

Irsko prepodne u Gerontološkom centru

Irsko prepodne u Gerontološkom centru

U okviru manifestacije „Putovanje iz fotelje“ u domu „Dudova šuma“ Gerontološkog centra danas je održano Irsko prepodne, kada su korisnici mogli da se upoznaju sa svim osobenostima Irske.

Sa stanarima doma bili su i gosti iz Sombora, te su svi zajedno uz prepoznatljive zvuke irske muzike, poznatije kao "trad", uživali u tomboli i specijalitetima zemlje poznate po zelenoj travi i viskiju. U Irskom baru korisnici su konzumirali bezalkoholono pivo i viski kao i irski kolač.

Po rečima Nenada Ivaniševića, direktora Gerontološkog centra, "Putovanje iz fotelje" je manifestacija koja obogaćuje društveni život korisnika što je od izuzetnog značaja.

- Naš plan je da korisnici, kojih je više od pet stotina, u sklopu aktivnosti koje se realizuju od početka  godine, obiđu čitav svet iz fotelje i upoznaju se sa što više zemalja - najavio je Ivanišević. - U narednom periodu, pored Meksika, Irske i Amerike, korisnici će imati priliku da upoznaju i Italiju. Nas ne izdvaja to što imamo struju i grejanje, to ima svaka ustanova, već zabavni život korisnika.

Izvor: Subotica.com
4
panonski čamac Odgovori
Taman sam mislio da će nedelja proći, a da nemamo najnovije informacije o dešavanjima u gerontološkom centru! Opa!
Овца за шишање Odgovori
Само Ненад никако да отпутује из фотоље!
DUX Odgovori
Bravo "doktore" bravooo
MESC Odgovori
Nema sta, polako se centar gradskog desavanja pomera sve vise ka gerontoloskom centru.
Ocekujem su.com da uvede redovno izvestavanje vikendima uvece.
Zalosno...
A i sta ocekivati kad su nam mladi otisli u beli svet.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.