Komentara: 4
Pregleda: 2060
Foto

Irsko prepodne u Gerontološkom centru

20.05.2019. u 17:53h
Izvor: Subotica.com
Irsko prepodne u Gerontološkom centru

U okviru manifestacije „Putovanje iz fotelje“ u domu „Dudova šuma“ Gerontološkog centra danas je održano Irsko prepodne, kada su korisnici mogli da se upoznaju sa svim osobenostima Irske.

Irsko prepodne u Gerontološkom centru

Sa stanarima doma bili su i gosti iz Sombora, te su svi zajedno uz prepoznatljive zvuke irske muzike, poznatije kao "trad", uživali u tomboli i specijalitetima zemlje poznate po zelenoj travi i viskiju. U Irskom baru korisnici su konzumirali bezalkoholono pivo i viski kao i irski kolač.

Po rečima Nenada Ivaniševića, direktora Gerontološkog centra, "Putovanje iz fotelje" je manifestacija koja obogaćuje društveni život korisnika što je od izuzetnog značaja.

- Naš plan je da korisnici, kojih je više od pet stotina, u sklopu aktivnosti koje se realizuju od početka  godine, obiđu čitav svet iz fotelje i upoznaju se sa što više zemalja - najavio je Ivanišević. - U narednom periodu, pored Meksika, Irske i Amerike, korisnici će imati priliku da upoznaju i Italiju. Nas ne izdvaja to što imamo struju i grejanje, to ima svaka ustanova, već zabavni život korisnika.

Izvor: Subotica.com
"Irsko prepodne" "Irsko prepodne" "Irsko prepodne" "Irsko prepodne" "Irsko prepodne" "Irsko prepodne" "Irsko prepodne" "Irsko prepodne"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 9 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2060
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.