Komentara: 9
Pregleda: 3017

Inicijativa DSS-a za “neruženje” Subotice

06.02.2014. u 15:15h
Izvor: GrO Demokratska stranka Srbije (DSS)
Svaka izborna kampanja je prilika da političke stranke predstave biračima svoje programe ukoliko ih imaju. Jedan od, na žalost, uobičajenih načina prikazivanja političkih poruka i prisutnosti u trci za osvajanje simpatija glasača jeste nekontrolisano lepljenje plakata i predizbornih materijala.
Inicijativa DSS-a za “neruženje” Subotice

U takvoj vrsti političkog nadmetanja, obesmišljava se naše zalaganje i osnovna ideja da Suboticu učinimo boljim i pristojnijim mestom za život, stoji u saopštenju gradskog odbora Demokrastke stranke Srbije. Kako bi naš grad ostao čist i lep i tokom izborne „utakmice“, ova partija predlaže inicijativu da se plakati lepe samo na mesta koja su za to predviđena.

Gradski odbor DSS u Subotici ovim putem zvanično predlaže ovu inicijativu i poziva predstavnike svih političkih stranaka u našem gradu da ovakvu ideju i primenimo i u našem gradu. Subotički DSS ne želi da naš grad bude „naružen“ tokom kampanje, pa je potrebno da se predizborni, propagandni materijali lepe samo na mesta koja su za to predviđena.

Takođe, apeluju i na političke predstavnike u našem gradu da tokom izborne kampanje i u verbalnom smislu ne prljamo naš grad, već da tokom kampanje govorimo argumentima i bez ličnih uvreda, kako bismo se već 17. marta pogledali u oči i zajednički se posvetili interesima svima nama najvažnijeg i najlepšeg grada –Subotice odnosno naše države Srbije.

Izvor: GrO Demokratska stranka Srbije (DSS)
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 3017
Povezane teme

DSS Subotica

Demokratska stranka Srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.