Komentara: 0
Pregleda: 835

Informativni dan o novom ciklusu programa "Kreativna Evropa 2021-2027"

10.08.2021. u 13:10h
Izvor: Subotica.com
Tim za podršku učešća Srbije u programu "Kreativna Evropa 2021-2027" organizuje info dan u sredu, 11. avgusta, u 12 časova u Savremenoj galeriji Subotica. O prilikama za ostvarivanje finansijske podrške evropskih projekata u kulturi, konkursnoj proceduri, pronalaženju partnerskih organizacija u Evropi i drugim pitanjima, govoriće Dimitrije Tadić, rukovodilac Tima.
Informativni dan o novom ciklusu programa "Kreativna Evropa 2021-2027"

Prezentacija je namenjena predstavnicima ustanova i organizacija u kulturi iz Subotice i drugih mesta u Srbiji, koji planiraju da konkurišu u ovoj ili narednim godinama.

Iz Savremene galerije Subotica pozivaju sve zainteresovane da iskoriste priliku da saznaju više o smernicama konkursnih poziva koji su trenutno raspisani, a to su Konkurs za prevode književnih dela, Konkurs za evropske projekte saradnje, Konkurs za panevropske kulturne entitete, Konkurs za evropske mreže, Konkurs za inovativne laboratorije i drugi, ali i onima koji će se raspisivati tokom godine.

- Biće reči o prioritetima programa, uslovima za konkurisanje i specifičnim pitanjima koja se odnose na dosadašnje učešće Srbije u programu. Događaj je ujedno i prilika da se razgovara o potencijalima projektnih ideja prisutnih ustanova i organizacija za ostvarivanje evropske saradnje u okviru programa "Kreativna Evropa" - poručuju iz Savremene galerije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 835
Povezane teme

savremena galerija subotica

konkurs za kulturu

info dan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.