• Pregleda: 5135

Imigrantkinja se porodila na granici

Imigrantkinja se porodila na granici
Nakon što je ilegalno prešla granicu Srbije sa Mađarskom, jedna Avganistanka (29) se porodila u vozilu hitne pomoći na graničnom prelazu Horgoš, saopštila je danas portparolka regionalne policije Linda Jašai.

Ova Avganistanska, koja je rodila sina, i njen suprug, sa kojim ima još troje dece, već jednom su ilegalno ušli u Mađarsku nakon čega im je zabranjen i ulazak i boravak u Mađarskoj.

Ovog puta njen suprug i troje dece su smešteni u prihvatni centar a porodica je podnela zahtev za azil, prenosi mađarska agencija MTI.

Broj ilegalnih imigranata koji stiže u Mađarsku iz Srbije se povećao poslednjih meseci, i sve ih je više iz Avganistana, Pakistana i Severne Afrike, primećuje mađarska agencija.

Izvor: Mondo

povezane teme

8
Nixx Odgovori
Juče ja u pekaru kad oni tamo, prava slučajnost što se pekara zove Evropa, tako da eto...ipak su imigranti uspeli da uđu u Evropu. :D
laneSU Odgovori
ČESTITAMO!!! :) Falilo joj je 200 m da se porodi u EU i dobije papire :) ali na sreću sad će kod Dačića u kabinet po pasoš :)
bosko Odgovori
laneSU nisi dobro svatijo ona se porodila u madjarskoj nakon sto je presla nasu granu tako da su uspeli da se porodi u UE.bravo bar nekom nesto da uspije
BorG Odgovori
Nek je sa srecom :-)
vukovf Odgovori
cestitam im na zdravoj bebi. to sto je rodjena u EU i madjarskoj ne znaci da automatski dobijaju boravak i drzavljanstvo. no istraga ce to utvrditi i sa malo srece mozda im i uspe. no ako i uspeju pitanje je sto tada? pa sada vec ni sami drzavljani EU nemaju egzistenciju a kako ce onda biti imigrantima.
paja Odgovori
super!mali suboticanin!neka je sa srecom !
mona Odgovori
sirota, trudna (sad vec prodilja), pa mora da bezi i bude azilant.... Strasnoo.. :(
vip Odgovori
Jednostavno biće vraćeni odakle su i došli! Tako i treba da bude. Jer ovde neće svakako moći opstati.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.