Komentara: 49
Pregleda: 18890

Imenovani direktori subotičkih javnih preduzeća

16.11.2018. u 16:34h
Izvor: Subotica.com
Na danas održanoj, 111. sednici Gradskog veća, našlo se šesnaest tačaka, među kojima su se nalazili predlozi za imenovanja novih odnosno produženju mandata starih direktora javnih preduzeća. Ove predloge treba da potvrde odbornici, najverovatnije na sledećoj sednici gradske Skupštine
Imenovani direktori subotičkih javnih preduzeća

Odlukom Gradskog veća novi direktor JKP „Stadion“ biće Tamara Dimitrioski, diplomirani ekonomista, dok će Dejan Ljubisavljević, diplomirani ekonomista, biti direktor JP „Subotičke pijace“.

Na današnjoj sednici odlučeno je i da će Slobodan Milošev, master ekonomista, nastaviti da bude na čelu JKP „Čistoća i zelenilo“, Vesna Prćić, diplomirani pravnik, na čelu JKP „Pogrebno“, Milorad Slijepčević, diplomirani ekonomista, vodiće JKP „Parking“ a Aleksandar Aleksić, diplomirani ekonomista,  JP „Subotica-trans“.

Imenovana lica, kako nova, tako i dosadašnji direktori, postavljaju se na osnovu sprovedenog javnog konkursa, na period od četiri godine, počev od dana stupanja na rad.

Ovo su samo neka od imena koja će ubuduće voditi subotička preduzeća, a uskoro se očekuje da i ostala preduzeća dobiju direktore. O nekim imenima se u već spekuliše u gradskim kuloarima, ali će konačnu reč dati Gradsko veće, a potom i Skupština grada.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 49
Pregleda: 18890

Povezana vest

Povezane teme

jkp parking subotica

Milorad Slijepčević

jkp pogrebno

vesna prćić

jkp čistoća i zelenilo

jkp subotičke pijace

jkp stadion subotica

izbor direktora javnih preduzeća

slobodan milošev

direktori javnih preduzeća

aleksandar aleksić

jp subotica-trans

tamara dimitrioski

dejan ljubisavljević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.