Komentara: 0
Pregleda: 22797

I otac traži ubicu...

14.10.2010. u 13:32h
Izvor: Večernje novosti
<p>Leon Barašin tvrdi da policija zna ko je u Subotici ubio njegovu maloletnu ćerku Milicu. Otac nastradale devojke kaže da nadležni imaju detaljan opis monstruma i da je lančić zbunio istragu</p>
I otac traži ubicu...

Moju ćerku nije ubio manijak koji hara Suboticom. Zločinac je odavno planirao ubistvo. Ubica je onaj koji je dobro znao kada i kojim putem će se Milica vratiti kući.

Tihim, ali čvstim glasom Leon Barašin, otac Milice (16), koja je svirepo ubijena započinje za "Novosti" razgovor o nezapamćenom zločinu koji je uzdrmao severnu Bačku. Učenica je ubijena pre nedelju dana u subotičkom naselju Zorka.

- Policija ima detaljan opis ubice. Verujem i da znaju ko je. Ne znam zbog čega se odugovlači sa njegovim hapšenjem - kaže Leon.

Otac naglašava da inspektori subotičke policije nisu želeli da mu otkriju na koga sumnjaju:- Verovatno se policajci boje da ga ne pronađem pre njih. Ako je to razlog, onda ih razumem. Ali, mogu reći samo da ne sedim skrštenih ruku. Ako ga oni ne nađu uskoro, pronaći ću ga ja.


Barašin kaže i da je zabunu u istrazi doneo i lančić sa polumesecom, koji je devojčica imala oko vrata. Ovim nakitom samo je kopirala stil popularne pevačice Rijane.


- Nije bila na meti neke sekte ili razjarenih ljudi verski orijentisanih, već očigledno nekoga ko se nije mogao pomiriti s tim da ne može da bude s njom - uzdišući i, sada već drhtavim glasom priča Leon.


Otac učenice već deceniju živi i radi kao vozač u nemačkom gradu Farenšaft. Sa ćerkom se viđao svakih mesec dana. Poslednji put su se čuli telefonom pet dana pre ubistva.


- Nije se žalila ni na šta, rekla mi je samo da je raskinula sa Srđom, na šta sam joj u šali rekao da će se pomiriti za nedelju dana - seća se Leon. - Videli smo se pre mesec dana kada sam bio u Somboru i Subotici. Pokušao sam da joj skrenem pažnju na oblačenje, da ne nosi provokativnu odeću, jer na ulici ima raznih ljudi. Nije me slušala. Bila je svesna svoje lepote, direktna i ničega se nije plašila. Sada mislim da je čak bila i previše smela.


Milica je sahranjena u subotu u rodnom Somboru, a policija i dalje intenzivno radi na na osvetljavanju stravičnog zločina. Policija je, prema poslednjim informacijama, došla do podatka da učenica subotičke Hemijsko--tehničke škole najverovatnije nije ubijena na mestu gde je pronađeno njeno gotovo obezglavljeno telo.


Veruje se da je ubica telo samo ostavio na Somborskom putu. U ovom naseljenom delu Subotice niko od stanovnika nije čuo devojčin poziv u pomoć, a, prema nalazima, devojka se najmanje pet minuta suprotstavljala napadaču. Da se učenica borila za život potvrđuju i posekotine na njenim rukama.

 

Izvor: Večernje novosti
Postavljeno pre 13 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 22797

Povezana vest

Povezane teme

Ubistvo u Subotici

Milica Barašin

Ubistvo Milice Barašin

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.