Komentara: 5
Pregleda: 9247
Foto

Hungarikum centar u Subotici - godinu dana uspešnog rada

28.02.2017. u 14:54h
Izvor: PR tekst
Hungarikum centar u Subotici slavi godinu dana od otvaranja. Prošle godine, u ovo vreme, u srcu Subotice u ulici Dimitrija Tucovića broj 6, predstavljeni su mađarski proizvodi, vina i delikatesni gurmanski proizvodi i svečano otvoren Hungarikum centar.
Hungarikum centar u Subotici - godinu dana uspešnog rada

Između ostalih izvanrednih mađarskih prehrambenih proizvoda, svoje mesto našli su i Pick Szeged salame, Tolle sir trapist, Medve i Karavan sirevi, kvalitetna vina i šampanjci Torley, Tokaji vina, slatkiši, konzervirani proizvodi, mesne prerađevine i mnogi drugi kvalitetni i ukusni proizvodi. Nisu bili zaboravljeni ni cenjeni potrošači koji imaju problema sa alergijama, tako da su među proizvodima mogli naći i one bez laktoze i glutena.

Pored prehrambenih proizvoda, prodavnica nudi i druge posebne proizvode, kao što su Zsolnay porcelan, kao i  razne proizvode od keramike i tekstila ukrašene mađarskim narodnim motivima.

Hungarikum centar u Subotici - godinu dana uspešnog rada

Protekla godina uspešno se završila iako smo imali velika ulaganja prilikom otvaranja prodavnice. Potrošači nam se vraćaju i vrlo rado pazare u našoj prodavnici, gde se trudimo da ih uvek ljubazno i srdačno uslužimo. Za prvu godišnjicu otvaranja prodavnice, spremili smo iznenađenja i poklone za naše verne potrošače, ujedno stalno proširujemo asortiman kako bismo uvek bili u toku sa novim ponudama. Nažalost, ovo iziskuje dosta vremena, jer je potrebno dobiti uvozne dozvole i sačekati analize ovlašćenih institucija o ispravnosti proizvoda. Na ovaj način možemo biti potpuno sigurni da su proizvodi koje uvozimo i koji se nalaze na našim policama, apsolutno ispravni i pogodni za korišćenje, nasuprot onim proizvodima koji su uvezeni „na crno” u našu zemlju, i koji nisu podlegli nikakvim ispitivanjima, i mogu biti veoma opasni po zdravlje ljudi, zbog eventualne neispravnosti ili lošeg lagerovanja proizvoda”, izjavio je direktor Hungarikum centra, Kormoci Karoly.

Subotički Hungarikum centar je četvrti po redu među Hungarikum centrima u našoj zemlji: Prvi Hungarikum centar se otvorio 2011-te godine u Beogradu, 2015-te godine u Novom Sadu i Kanjiži, 2016-te godine u Subotici. Direktor nam je otkrio i to, da zbog velikog interesovanja za ovakvu vrstu prodavnica, u bliskoj budućnosti se planira otvaranje jednog centra u Zemunu i još jednog u Novom Sadu.

Hungarikum centar vas očekuje na adresi Dimitrija Tucovića broj 6 sa mnogim iznenađenjima, poklonima i proizvodima koje možete probati i uveriti se u njihov kvalitet.

Izvor: PR tekst
Hungarikum centar Hungarikum centar Hungarikum centar Hungarikum centar Hungarikum centar Hungarikum centar Hungarikum centar Hungarikum centar
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 9247

Povezana vest

Povezane teme

hungarikum centar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.