Komentara: 2
Pregleda: 6713

Humanitarni odbojkaški turnir za pomoć školi Žarko Zrenjanin

12.02.2014. u 11:08h
Izvor: Subotica.com
Ženski odbojkaški klub "Subotica" organizuje u nedelju, 16. februara, humanitarni turnir pod nazivom "Deca za decu" sa ciljom da se kroz materijalne, ali i finansijske donacije pomogne deci iz škole "Žarko Zrenjanin". Moto akcije je "naše malo nekome znači mnogo".
Humanitarni odbojkaški turnir za pomoć školi Žarko Zrenjanin

Na turniru pored samog organizatora ŽOK "Subotica" učestvovaće i ekipe ŽOK "Spartak", OK "Volleystar" i ŽOK "Apatin". Sam program počinje u 9 i trajaće sve do 14 časova.

ŽOK ’’Subotica’’ kao klub postoji od 2001. godine, u sklopu kluba postoji školica odbojke i takmičarska ekipa. Klub već 13 godina trenira u sali škole ’’Žarko Zrenjanin’’.

"Ove godine želimo da napravimo mali humanitarni turnir da pomognemo deci sa specijalnim potrebama. Ovu školu pored dece koja su ometena u razvoju pohađa jako veliki broj siromašne dece, kojima je školska užina veoma često jedini obrok u toku dana. Turnir ’’Deca za decu’’ bi imao cilj da sakupi stare stvari, igračke i školski pribor koji bi se podelio deci kojoj je to najpotrebnije. Školu Žarko Zrenjanin pohađa 300 učenika sto osnovaca što srednjoškolaca. Njima je preko potrebna pomoć jer zive u veoma teškim uslovima. Zbog toga smo u klubu došli na ideju da pomognemo deci." izjavila je Nataša Jančikin, trener ŽOK "Subotica" i organizator ove humanitarne akcije.

Humanitarni odbojkaški turnir za pomoć školi Žarko Zrenjanin

U prvoj utakmici, na otvaranju turnira u sportskoj hali u Dudovoj šumi sastaće se ŽOK "Subotica" i ŽOK "Spartak", dok će drugi na parket izaći ŽOK "Volleystars" i ŽOK "Apatin". Poražene ekipe iz ovih utakmica će igrati utakmicu za treće mesto na turniru dok će se pobednici sastati u finalu.

Celokupan prihod i sva prikupljena materijalna sredstva biće prosleđeni Srednjoj specijalnoj školi “Žarko Zrenjanin” iz Subotice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 6713

Povezane vesti

Povezano dešavanje

Povezane teme

odbojkaški klub volleystar

odbojkaški klub subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.