Komentara: 0
Pregleda: 894

Humanitarni muzički stendap "O lepim stvarima" u nedelju u Fondaciji "Danilo Kiš"

17.06.2022. u 20:58h
Izvor: Subotica.com
Humanitarni muzički stendap "O lepim stvarima" u nedelju u Fondaciji "Danilo Kiš"

U okviru humanitarne turneje u nedelju, od 19:30h, u Fondaciji "Danilo Kiš" mladi glumac, reditelj i pisac Stefan Ostojić održaće muzički stendap "O lepim stvarima". Cena ulaznice je 300 dinara.

 - Kroz autorske pesme, sa gitarom u ruci, autor se na komičan način dotiče mnogih "pipavih stvari", ali i lepih tema kojima se svi radujemo. Pesme o prijateljstvu, zaljubljenosti, odrastanju, starosti i brojnim drugim temama obradovaće publiku iskrenošću i humorom. Zbog prezasićenosti novostima i promenama u svetu postali smo indiferentni jedni prema jednostavnim, lepim pojavama koje čine život značajnim. 

U sklopu humanitarne turneje "O lepim stvarima" sakupljaju se sredstva za lečenje Snežane Kozma koja boluje od karcinoma jajnika. 

- Veći deo prihoda od svakog igranja uplaćuje se za pomoć Snežani. Za više informacija o Snežani i ovoj divnoj ekipi posetite instagram ili fejsbuk profil Druga pmoć. Ukoliko želite direktno uplatiti novac za Snežanu, možete to učiniti  na račun 105000040670422802.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 894
Povezane teme

standup

stand up

humanitarno veče

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.