Komentara: 1
Pregleda: 2379
Foto

Humanitarni koncert za talentovane đake u Politehničkoj školi

04.05.2022. u 14:39h
Izvor: Subotica.com
U dvorištu Politehničke škole, sutra će biti održan humanitarni koncert na kom će se prikupljati sredstva za talentovane đake. Koncert organizuje Fondacija "Profesura", koja je nedavno osnovana pri Politehničkoj školi, u cilju pružanja pomoći učenicima slabijeg materijalnog stanja, kao i talentovanim učenicima.
Humanitarni koncert za talentovane đake u Politehničkoj školi

Na koncertu, koji počinje u 12h, nastupiće učenici Politehničke škole koji se amaterski bave muzikom ili paralelno pohađaju Muzičku školu. 

- Sredstva koja se prikupe na koncertu biće upotrebljena za dve ili tri stependije, koje ćemo u septembru dodeliti talentovanim đacima. Na koncert su pozvani svi humani građani  - kaže Stela Šarović, profesorka u Politehničkoj školi.

Humanitarni koncert za talentovane đake u Politehničkoj školiOvaj koncert  ujedno je i prvi događaj koji se organizuje pod okriljem Fondacije "Profesura" koja je nedavno osnovana u cilju pružanja podrške talentovanim đacima.

- Kroz ovu Fondaciju profesori i đaci će sarađivati kroz volonterski, humanitarni rad i zajedno pružati pomoć onima kojima je pomoć potrebna. Želimo da pružimo podršku talentovanim đacima koji nisu aplicirali za stipendije koje dodeljuju Grad, Pokrajinska vlada i država.Nema nikakvog formalnog učlanjenja, svi koji žele da nam pomognu u funkcionisanju mogu da nam se obrate putem sajta, kao i putem FB i Instagram profila Fondacije "Profesura".

Izvor: Subotica.com
Najava koncerta za stipendiranje talentovanih mladih Najava koncerta za stipendiranje talentovanih mladih Najava koncerta za stipendiranje talentovanih mladih Najava koncerta za stipendiranje talentovanih mladih Najava koncerta za stipendiranje talentovanih mladih Najava koncerta za stipendiranje talentovanih mladih Najava koncerta za stipendiranje talentovanih mladih Najava koncerta za stipendiranje talentovanih mladih
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2379
Povezane teme

politehnička srednja škola

humanitarni koncert

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.