Komentara: 2
Pregleda: 5573

Humanitarni koncert Aleksandra Tokovića "Srce za Sašu"

03.03.2016. u 16:16h
Izvor: TV Subotica
Humanitarni koncert Aleksandra Tokovića, u okviru akcije „Srce za Sašu“, održaće se u Velikoj većnici Gradske kuće u četvrtak, 10. marta. Koncert organizuje AKUD „SU Lola“, a osim uključenja u akciju za prikupljanje sredstava za transplataciju srca našem sugrađaninu, povod je i 35-godišnjica od prvog koncerta subotičkog kantautora.
Humanitarni koncert Aleksandra Tokovića "Srce za Sašu"

Aleksandar Saša Šešlija je naš sugrađanin čija bitka za život je počela u maju 2011. godine kada su mu doktori saopštili da mu je potrebna transplatacija srca u Beču, koja košta 120.000 evra. Sašino zdravstveno stanje se s godinama pogoršavalo, te mu je u martu prošle godine ugrađena mehanička pumpa za srce, koja privremeno produžava život i daje mu nadu da će pomoću nje dočekati transplantaciju.

Osim Tokovića, na koncertu će nastupiti i njegovi prijatelji, između ostalih i Miki Jevremović, Gabor Lenđel, Suzana Vuković, Slobodan Bajramović, Saša Džinić, Tamara Babić i mnogi drugi. Karte za koncert se mogu kupiti u suvenirnici Gradske kuće po ceni od 300 dinara, a za dodatne informacije o humanitarnoj akciji „Srce za Sašu“ posetite sajt srcezasasu.com.

- "Mogu samo da kažem da sam zaista srećan što sam danas ovde sa vama. Jedino što osećam i mogu da kažem još, je jedno veliko hvala od srca, ovim i svim divnim ljudima za sve što čine za mene. Ja verujem u uspeh, pogotovo, kada su ovakvi ljudi uz mene." - rekao je Šešlija

- "Posebno mi je čast i zadovoljstvo što imam priliku da svoje veče, koje doživljavam kao nešto najlepše u životu, mogu da usmerim ka poklanjanju prihoda koji prikupimo Aleksandru Šešliji u akciji „Srce za Sašu“, da mu pomognemo i obnarodujemo. Nadam se da će akcija „Srce za Sašu“, koja već traje jedno određeno vreme, od ovog koncerta pokrenuti jedan novi talas akcija dalje od regije i grada Subotice." - rekao je kantautor Aleksandar Toković.

Izvor: TV Subotica
Humanitarni koncert "Srce za Sašu" Humanitarni koncert "Srce za Sašu" Humanitarni koncert "Srce za Sašu" Humanitarni koncert "Srce za Sašu" Humanitarni koncert "Srce za Sašu" Humanitarni koncert "Srce za Sašu" Humanitarni koncert "Srce za Sašu" Humanitarni koncert "Srce za Sašu"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 5573
Povezane teme

humanitarni koncert

aleksandar toković

srce za sašu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.