Komentara: 3
Pregleda: 3693
Foto

Humanitarna štafetna trka za malu Leonu

20.10.2022. u 15:43h
Izvor: Subotica.com
Kako bi pomogli da se skupi što više novca za malu Leonu Kovač, naši sugrađani organizovali su štafetnu trku od Subotice do Beograda. Trka u kojoj će učestvovati sedam trkača, plus jedan rezervni, počinje u subotu u 6 časova ujutru. Start je u centru grada a cilj Hram Svetog Save u Beogradu.
Humanitarna štafetna trka za malu Leonu

Učesnici humanitarne štafete “Subotica - Beograd 2022”  biće trkači i obavezna pratnja: Srđan Cvijanović, Srđan Saulić, Bruno Skenderović, Zvonimir Perušić, Dijana Šarčević, Zoran Crnković, Rita Husar, Dragan Đurđević, Mirjana Evetović, Siniša Milodanović, Aron Šebešćen i Nenad Andrašić.

- Predviđeno je da trka traje okvirno 24-28 časova. Cilj je da skrenemo pažnju na našu malu sugrađanku koja je teško bolesna i potreba su joj sredstva da bi se nastavilo lečenje. Trasa kretanja biće Subotica-Višnjevac-Čantavir-Bečej-Čurug-Titel-Perlez-Dunavac-Zemun-Beograd – objašnjava Dragan Đurđević. - Građani mogu da nas podrže slanjem sms poruke 1125 na 3030, a pravna lica da uplate na račun.

Humanitarna štafetna trka za malu LeonuPo rečima Zorana Crnkovića, ovo je veliki izazov za sve trkače, pre svega zbog dužine trajanja trke.

- Čeka nas dug put trke „dobre volje“ i voleo bih kada  bi građani prepoznali naš cilj i svojim gestom ispratili naš put od Subotice do Beograda, dali podršku nama i maloj Leoni. Mi smo rekreativci a ovim želimo da poručimo da je jako važno biti human – kaže Crnković.

Humanitarna štafetna trka za malu LeonuTrkači će se menjati na svakih deset kilometara.

- Mnogi ljudi oko nas misle da nemaju dovoljno novca ili vremena da pomognu, ne shvataju da možemo da pomognemo onim što imamo. Ako se svi tog dana udružimo i svi koji nas vide pošalju jedan sms možemo da spasemo život jednoj devojčici – dodaje Dijana Šarčević.

Humanitarna štafetna trka za malu LeonuU medicinskoj pratnji trkača biće Mirjana Evetović, koja će brinuti o njima od početka do kraja trke.

- Čast mi je da sam deo tima.Ovaj podvig puno znači za roditelje male Leone i za nju samu. Kada svi budemo na izmaku snage, setićemo se male Leone i njene borbe, i sigurna sam da će nam to biti pokretač – kaže Mirjana.

Humanitarna štafetna trka za malu Leonu

Pomozimo Leoni - smsom, putem računa, preko interneta...

Slanjem SMS poruke - 1125 na broj 3030
Slanjem SMS poruke iz Švajcarske - human1125 na broj 455
Uplatom na dinarski račun: 160-6000001216656-94
Uplatom na devizni račun: 160600000121708762 (IBAN: RS35160600000121708762, SWIFT/BIC: DBDBRSBG)
Uplatom platnim karticama putem servisa "E-doniraj"
Uplatom putem servisa "PayPal"
Skeniranjem donjeg NBS IPS QR kod-a na vašoj mBanking aplikaciji

Humanitarna štafetna trka za malu Leonu

Izvor: Subotica.com
Najava humanitarne štafete "Subotica - Beograd 2022", za Leonu Kovač Najava humanitarne štafete "Subotica - Beograd 2022", za Leonu Kovač Najava humanitarne štafete "Subotica - Beograd 2022", za Leonu Kovač Najava humanitarne štafete "Subotica - Beograd 2022", za Leonu Kovač Najava humanitarne štafete "Subotica - Beograd 2022", za Leonu Kovač Najava humanitarne štafete "Subotica - Beograd 2022", za Leonu Kovač Najava humanitarne štafete "Subotica - Beograd 2022", za Leonu Kovač Najava humanitarne štafete "Subotica - Beograd 2022", za Leonu Kovač
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3693

Povezane vesti

Povezane teme

Humanitarna akcija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.