Komentara: 0
Pregleda: 3249

Humanitarna priredba u Dečjem pozorištu

10.05.2016. u 09:22h
Izvor: TV Subotica
Na sceni Dečijeg pozorišta, u sredu, 11. maja, biće izvedena predstava „Dobro drvo“ u režiji Branislava Trifkovića, u kojoj učestvuju učenici Školskog centra sa domom učenika „Dositej Obradović“.
Humanitarna priredba u Dečjem pozorištu

Početak predstave „Dobro drvo“ je u 19 časova, a karte se prodaju po ceni od 300 dinara. Izvođenje predstave, koje će upotpuniti nastup hora „Mironosnice“, ima humanitarni karakter jer je ceo prihod namenjen  lečenju nastavnice u Školskom centru, Nataše Babić.

„Pisac knjige Šel Silverstejn, napisao je knjigu sa svega tridesetak rečenica, u kojoj svaka od tih rečenica ima svoju težinu i ostavlja čitaoca u dubokom razmišljanju. Mi smo te rečenice, uz maštu, volju i odlučnost, pretočili u 35 minuta predstave. Deca koja glume u predstavi, su deca, koja su tokom svog odrastanja uvek bila u poziciji da im je na neki način potrebna nečija pomoć. Ideja da, sad, oni mogu nekom pružiti pomoć, učinila ih je posebno srećnim, zadovoljnim da i oni mogu pružiti jedan dobar gest", rekla je Željka Musović, koordinator Učeničkog doma „Dositej Obradović“.

Nataša Babić ima 41 godinu, zaposlena je kao defektolog, majka je i supruga. Ona boluje od teške bolesti i potrebna joj je finansijska pomoć za lečenje u Nemačkoj, koje je od ključnog značaja za njen dalji oporavak. Takođe za sve koji nisu u mogućnosti da dođu na priredbu humanitarnog karaktera, a žele i u mogućnosti su da pomognu, mogu to učiniti na tekući račun: 275-10626424666-17 Societe Generale banka, na ime Nataše Babić.

Izvor: TV Subotica
Humanitarna predstava "Dobro drvo" Humanitarna predstava "Dobro drvo" Humanitarna predstava "Dobro drvo" Humanitarna predstava "Dobro drvo" Humanitarna predstava "Dobro drvo" Humanitarna predstava "Dobro drvo" Humanitarna predstava "Dobro drvo" Humanitarna predstava "Dobro drvo"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3249

Povezano dešavanje

Povezane teme

predstava u pozorištu

pozorišna predstava

predstava za decu

centar za slušno oštećena lica dositej obradović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.