Komentara: 2
Pregleda: 3621
Foto

Humanitarna potraga za Uskršnjim jajima

28.03.2018. u 17:08h > 29.03.2018. u 10:38h
Izvor: Subotica.com
Izložbom pet velikih oslikanih jaja, sutra u 18 časova u Vestibilu Gradske kuće počeće prva manifestacija „Uskrs u Subotici, Vaskrs na Paliću“. Višednevni program „Potraga za turističkim blagom Subotice i Palića“ imaće humanitarni karakter, a sav prihod biće namenjen našoj sugrađanki Milici Oklobdžiji, oboleloj cistične fibroze od za kupovinu medicinskog drenažnog prsluka.
Humanitarna potraga za Uskršnjim jajima

Uskršnja „Veličanstvena jaja“, visine 1.25 metara doniralo je preduzeće „Masterplast“, a ona su u proteklom periodu oslikavana u Subotici i Bačkoj Topoli. Tema oslikavanja bila je „Šta volim u Subotici i na Paliću“.

Kako su danas najavili organizatori Udruženje „Jogi“, „Elite Palić“ i hotel „Prezident“ program se nastavlja u subotu 31. marta, kada će početi „Potraga za skrivenim Veličanstvenim jajima - turističkim blagom”.

- Početak potrage je poslastičarnica „Ravel“, a nastaviće se u Suvenirnici ispod Gradske kuće, Hotelu Patria, Gradskom muzeju, „Klein hause“... Na tim mestima biće i radionice oslikavanja uskršnjih jaja, a u Suvenirnici će biti i radionica pravljenja venčiča povodom Vrbice – najavila je Olivera Imbronović, predsednica Udruženja „Jogi“ i menadžerka hotela „Prezident“. - Tu će biti i šesto jaje, „Pisanica“, koje će biti izloženo ispred Franjevačkog samostana, i gde će biti angažovan profesionalni fotograf da slika turiste. Program se 3. aprila seli na Palić, gde ćemo imati niz aktivnosti u susret Vaskrsu.

Svi koji žele mogu da otkupe oslikana jaja, a sredstva od prodaje ići će direktno na račun roditelja Milice Oklobdžije (275-0016218800845-16). Uplatom na namenski račun učestvujete u licitaciji 4 Veličanstvena jaja. Četiri uplatioca koja budu uplatila najveći iznos, pojedinac ili privrednik, dobijaju kao nagradu po 1 Veličanstveno jaje. Akcija traje do 9. aprila.

 

Izvor: Subotica.com
Najava manifestacije "Potraga za turističkim blagom Subotice i Palića" (Uskrs u Subotici) Najava manifestacije "Potraga za turističkim blagom Subotice i Palića" (Uskrs u Subotici) Najava manifestacije "Potraga za turističkim blagom Subotice i Palića" (Uskrs u Subotici) Najava manifestacije "Potraga za turističkim blagom Subotice i Palića" (Uskrs u Subotici) Najava manifestacije "Potraga za turističkim blagom Subotice i Palića" (Uskrs u Subotici) Najava manifestacije "Potraga za turističkim blagom Subotice i Palića" (Uskrs u Subotici) Najava manifestacije "Potraga za turističkim blagom Subotice i Palića" (Uskrs u Subotici) Najava manifestacije "Potraga za turističkim blagom Subotice i Palića" (Uskrs u Subotici)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 3621

Povezana vest

Povezane teme

Uskrs

olivera imbronović

manifestacija uskrs u subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.