Komentara: 20
Pregleda: 3675

Humanitarna kotlićijada "Pivčijada 2014" u MZ "Centar III"

30.05.2014. u 14:04h
Izvor: Subotica.com
U organizaciji Mesne zajednice "Centar III" u nedelju, 1.juna, u parku na Puškinovom Trgu (preko puta MEŠC–a) održaće se tradicionalna manifestacija u kuvanju kotlića "Pivčijada 2014".
Humanitarna  kotlićijada "Pivčijada 2014" u MZ "Centar III"

Ove godine manifestacija ima humanitarni karakter pošto će se kompletan prihod od prodaje porcija svinjskog gulaša iz kotlića biti uplaćen na namenski račun Vlade Republike Srbije namenjen poplavljenim područijima.

Obrok po ceni od 200 dinara biće prodavan u periodu od 11 do 13.30 časova u parku preko puta Tehničke škole. U sklopu ove manifestacije po tradiciji održava se i takmičenje u pravljenju kotlića koji će se ove godine praviti po slobodnom izboru takmičara.

MZ "Centar III" poziva sugrađane da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji i da u vreme nedeljnog ručka učine humano delo, a za ukusni specijalitet gulaš iz kotlića pobrinuće se vrhunski kulinari. Ovaj događaj je pravo je vreme da pokažemo humanost i pomognemo onima kojima je pomoć potrebna, kažu u ovoj mesnoj zajednici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 20
Pregleda: 3675

Povezana vest

Povezane teme

Humanitarna akcija

mz centar 3

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.