Komentara: 0
Pregleda: 2497

Humanitarna aukcija slika učenika Politehničke škole

11.06.2014. u 16:37h
Izvor: Radio Subotica
Na sinoć održanoj aukciji slika učenika i profesora Politehničke škole u Srpskom kulturnom centru "Sveti Sava" prodato je 9 od 25 slika.
Humanitarna aukcija slika učenika Politehničke škole

Nekoliko učesnika aukcije najavilo je da će tokom dana posetiti školu i kupiti neke od preostalih radova. Neprodate slike će se i narednih dana moći pogledati i kupiti u Politehničkoj školi.

Cena učeničkih slika kreće se izmedju dve i dve i po hiljade, a jedna slika je sistemom nadmetanja sinoć dostigla cenu od tri hiljade šesto dinara. Ostvarena je zarada od oko 15 hiljada dinara, a sav prihod namenjen je kao pomoć Tehnološkoj školi u Paraćinu koja je stradala u nedavnim poplavama.

Izvor: Radio Subotica
Humanitarna aukcija slika učenika Politehničke škole Humanitarna aukcija slika učenika Politehničke škole Humanitarna aukcija slika učenika Politehničke škole Humanitarna aukcija slika učenika Politehničke škole Humanitarna aukcija slika učenika Politehničke škole Humanitarna aukcija slika učenika Politehničke škole Humanitarna aukcija slika učenika Politehničke škole Humanitarna aukcija slika učenika Politehničke škole
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2497
Povezane teme

politehnička srednja škola

srpski kulturni centar sveti sava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.