• Pregleda: 1621

Humanitarna akcija VTŠ "Igračka za osmeh" za decu "Kolevke"

Parlament Visoke tehničke škole strukovnih studija iz Subotice organizovao je humanitarnu akciju “Igračka za osmeh” za decu iz doma "Kolevka". Prikupljeni pokloni juče su uručeni mališanima.
Humanitarna akcija VTŠ "Igračka za osmeh" za decu "Kolevke"

U okviru akcije, koja je započela 1. decembra, pored jelke u prizemlju ustanove bila je postavljena kutija u koju su svi studenti mogli ubacivati igračke i tako usrećiti mališane iz doma “Kolevka” za novogodišnje praznike. Akcija je bila podržana od strane studenata i profesora, te je tako, za nepunih mesec dana, kutija bila puna igračaka.

Deo parlamenta (Marko Lalić, Davor Dulić, Miloš Jovanić Žaki i Tatjana Ivošević), zajedno sa profesorima dr Zlatkom Čovićem i dr Sanjom Maravić Čisar, odneli su juče igračke i slatke proizvode, a a štićenici Kolevke su za njih napravili malu priredbu.

- Dečica Doma su bila izuzetno raspoložena, mila i draga, pa nam je izuzetno drago što smo uspeli u ovako jednoj lepoj akciji i nadamo se da će u budućnosti biti još prilika gde će studenti moći da pokažu koliko su humani i koliko žele da pomognu. - kažu iz VTŠ

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
word Odgovori
Bravo,lepo se setiti bolesne dece i one bez roditelja u ovo vreme darivanja.
Jovo
Naravno...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.