Komentara: 14
Pregleda: 15758

Hotel "Forum" ustupljen lekarima iz Subotice

31.03.2020. u 15:26h
Izvor: Subotica.com
Hotel "Forum" u samom centru grada, od sada je na usluzi lekarima Opšte bolnice koji svakodnevno vode bitku za virusom COVID 19. Svi koji iz nekog razloga, posle odrađenog posla, ne mogu da odu svojim kućama, jer strahuju da će zaraziti ukućane, mogu da borave u hotelskim apartmanima.
Hotel "Forum" ustupljen lekarima iz Subotice

Po rečima upravnice hotela Tamare Bićanin, do ove odluke je došlo posle razgovora sa lekarima Opšte bolnice i uz saglasnost gradonačelnika i Gradskog štaba za vanredne situacije.

- Mnogi naši lekari sada vrlo teško usklađuju svoje poslovne obaveze i porodični život. Mnogi imaju malu decu, žive sa starijim roditeljima ili, pak, imaju bračnog partnera koji je takođe lekar, ali druge specijalnosti i u stalnom su strahu da ih po dolasku sa posla ne zaraze - objašnjava Bićanin. - Svima njima, kao i onima koji na posao putuju iz Bačke Topole i drugih okolnih mesta, dostupan je naš hotel, koji je praktično kao stambena zgrada. Svi će biti smešteni u studio apartmanu sa čajnom kuhinjom, svako će biti posebno i neće koristiti zajedničke prostorije. Želimo da na ovaj način pomognemo i sačuvamo lekare koji su na prvoj liniji odbrane od virusa.

U hotel se već uselilo šest medicinskih radnika, a ovih dana će to učiniti i drugi kojima je to neophodno. Kao što je ranije napominjano, od velike je važnosti da nam lekari ostanu zdravi, jer samo tako mogu da sačuvaju živote svih nas.

Hotel "Forum" ustupljen lekarima iz Subotice

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 2 nedelje
Komentara: 14
Pregleda: 15758
Povezane teme

opšta bolnica

vanredno stanje

hotel forum

korona virus

epidemija korona virusa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.