Komentara: 1
Pregleda: 3046
Foto

Hor "Sveti Roman Melod" održao novogodišnji koncert

15.01.2015. u 14:31h
Izvor: RTV Yueco
Crkveni mešoviti hor „Sveti Roman Melod“ sinoć je u Velikoj većnici Gradske kuće održao tradicionalni godišnji koncert.
Hor "Sveti Roman Melod" održao novogodišnji koncert

Koncert je humanitarnog karaktera, a sav prihod će biti doniran za lečenje Darka Petrovića iz Goraždevca kome je potrebno izvršiti transplataciju jetre. Gosti koncerta su dečiji crkveni hor i grupa "Iskon".

U punoj sali Velike većnice šestu godinu zaredom je crkveni hor pri Hramu „Svetog Vaznesenja Gospodnjeg“ u Subotici, „Sveti Roman Melod“ održao godišnji koncert. Koncert je otvorio dečji crkveni hor, koji broji oko 40-toro dečaka i devojčica od četiri do 16 godina.

Na repertoaru su se našla dela duhovne muzike savremenih domaćih i stranih kompozitora.  Horovođa je izuzetno zadovoljna uspehom koncerta.

Sakupljeno je oko 100.000 dinara, kažu organizatori.Hor prima nove članove koji mogu da dođu i da im se pridruže na probama koje se održavaju svakog utorka i četvrtka u Crkvenoj opštini od 19 časova. 

Izvor: RTV Yueco
Humanitarni novogodišnji koncert hora "Sveti Roman Melod" Humanitarni novogodišnji koncert hora "Sveti Roman Melod" Humanitarni novogodišnji koncert hora "Sveti Roman Melod" Humanitarni novogodišnji koncert hora "Sveti Roman Melod" Humanitarni novogodišnji koncert hora "Sveti Roman Melod" Humanitarni novogodišnji koncert hora "Sveti Roman Melod" Humanitarni novogodišnji koncert hora "Sveti Roman Melod" Humanitarni novogodišnji koncert hora "Sveti Roman Melod"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3046
Povezane teme

hor sveti roman melod

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.