Komentara: 2
Pregleda: 2537

Hokejaši Spartaka večeras dočekuju Crvenu zvezdu

11.02.2016. u 13:41h
Izvor: Subotica.com
Posle prošlonedeljnog uspešnog hokejaškog vikenda nova uzbuđenja na ledu na Gradskom klizalištu u Subotici slede već večeras. Od 20,30 časova u okviru Prvenstva Srbije sastaće se juniori Spartaka i beogradske Crvene zvezde.
Hokejaši Spartaka večeras dočekuju Crvenu zvezdu

Juniori Spartaka (U18) će posle nekoliko nastupa za seniorski sastav nastupiti "samostalno" i ukrstiti palice sa vršnjacima iz Crvene zvezde, koji su prvi deo sezone nastupali u Prvenstvu Slovenije i tamo stekli veliko iskustvo igrajući sa kvalitetnijim rivalima.

Po rečima Uroša Brestovca, trenera subotičkih "golubova", sve ljubitelje hokeja na ledu koji večeras dođu da isprate prvenstveni meč očekuje zanimljiva i kvalitetna hokejaška predstava u kojoj će domaći sastav maksimalno pokušati da ispuni zacrtane ciljeve i isparira gostujućoj ekipi.

Večerašnji meč igra se od 20,30 časova, a ulaz je besplatan. Revanš meč ove dve ekipe biće odigran dan kasnije u Beogradu.

Pored juniora svoje mečeve će odigrati i mlađe kategorije, kako u konkurenciji dečaka tako i devojčica koje ovaj vikend igraju na turniru u Sarajevu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2537
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

hokejaši spartaka

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.